fbpx

Tretmani za lifting lica

1. decembra 2023.

Svi nehirurški tretmani za uspešan lifting lica u našem Kabinetu

Nehirurški lifting lica se bazira na primeni najsavremenijih neinvazivnih tehnologija, koje koristi Vita Elos kako bi mogla biti ponuđena i usluga iz domena nehirurškog liftinga lica. Nehirurški lifting lica se u Kabinetu radi kao: Ultrazvučni SMAS lifting primenom 3D HIFU tehnologije, lifting lica primenom Plasma Pen tehnologije, Radiotalasni lifting lica. Najbolji rezultati nehirurškog liftinga lica se postižu ako je osoba tek primetila prve znake starenja i opuštanja kože. Na taj način može da produži mladalački izgled i odloži ili uopšte ne radi hiruršku intervenciju.
4. septembra 2023.

Lifting lica i cene pojedinačnih tretmana

Tretmani za lifting lica se rade kako bi lice bilo zategnutije, mlađe, lepše, simetričnije ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. U cilju uklanjanja bora i uspešno zatezanje lica (lifting lica), kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad nudi nekoliko vrsta nehirurških tretmana za podmlađivanje i lifting lica. Metode i tehnike, koje se u Kabinetu primenjuju, su različite i mogu se međusobno kombinovati. Za lifting lica se koriste radiotalasi, Plasma Pen i 3D HIFU tehnologija.
12. maja 2023.

Vrste tretmana koje nudimo za lifting lica

Lifting lica je postupak zatezanja kože lica, kako bi se otklonili znaci starenja, a koža lica bila zategnutija i mladalačka. Lifting lica, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem. Vrste tretmana, koji se u Kabinetu primenjuju, su različite i mogu se međusobno kombinovati. Za lifting lica se koriste radiotalasi, Plasma Pen i 3D HIFU tehnologija. Tretmani za nehirurški lifting lica, koje Kabinetu nudi, su: Ultrazvučni SMAS lifting lica, Radiotalasni lifting lica, Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Važno je naglasiti da se svi pomenuti tretmani za lifting lica mogu međusobno kombinovati.
27. marta 2023.

Lifting lica – metode i tretmani koje nudimo

Lifting lica je prvobitno bio usko vezan za plastičnu hirurgiju. Lifting lica se u ovom slučaju radi odsecanjem viška kože i zatezanjem problematičnih regija na licu. Kompletan lifting lica, kao i parcijalni hirurškim putem, je gledajući efekte dugoročan, ali je podrazumevao niz mogućih neželjenih nuspojava kao što su: infekcije, otoci i podlivi, ožiljci i mogućnost asimetrije tretirane regije. Pored toga je cena hirurškog lifting-a lica previsoka. Danas, razvojem aparata i raznih tehnika i metoda je moguće je raditi lifting lica bez hirurškog postupka i na taj način eliminisati sve negativne nuspojave hirurškog liftinga lica. U Vita Elos-u se radi isključivo nehirurški lifting lica primenom različitih tehnika i metoda, kao što su duboko fokusirani ultrazvuk, jonizovana plazma i razne vrste lasera. Tretmani za Lifting lica se rade kako bi lice bilo zategnutije, mlađe, lepše, simetričnije ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Tretmani za nehirurški lifting lica, koje Kabinetu nudi, su: Ultrazvučni SMAS lifting lica, Radiotalasni lifting lica, nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Važno je naglasiti da se svi pomenuti tretmani za lifting lica mogu međusobno kombinovati.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više