fbpx

Face lifting Vita Elos Novi Sad

17. jul 2024.

Nehirurški lifting lica – prednosti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting (face lifting)

Face lifting, koji se radi u kabinetu Vita Elos Novi Sad kao nehirurški lifting lica (prirodni face lifting) sa dugoročnim rezultatima, je Ultrazvučni SMAS lifting. Ultrazvučni SMAS lifting (face lifting), kao terapija kod koje se koristi 3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound), utiče na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting nudi (face lifting) brojne prednosti, zbog kojih se ubraja u najpopularnije i najzastupljenije tretmane za prirodan face lifting.
28. februar 2024.

Pristupačne cene za face lifting tretmane u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Vita Elos je specijalizovani kabinet za kozmetičke usluge koje podrazumevaju korišćenje najsavremenijih aparata i tehnologije u cilju pružanja stručnih, proverenih i sigurnih tretmana. Face lifting se u Kabinetu rade isključivo kao nehirurški face lifting tretmani, koji se mogu međusobno kombinovati i nadopunjavati. Vrste face lifting tretmana u Kabinetu uključuju: Ultrazvučni SMAS face lifting, Radiotalasni face lifting, Nehirurška blefaroplastika, Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Cene face lifting tretmana su vrlo pristupačne i povoljne, kako bi bile dostupne velikom broju klijenata.
21. februar 2024.

Ultrazvučni SMAS face lifting i 3D HIFU tehnologija

Face lifting, koji se radi u kabinetu Vita Elos Novi Sad, je prirodan i neinvazivan način face lifting-a kojim se postižu rezultati u skladu sa očekivanjima na potpuno siguran način po klijenta i uz profesionalan pristup tima koji tretman sprovodi. U kabinetu Vita Elos Novi Sad je moguće, primenom 3D HIFU tehnologije, uraditi prirodan face lifting sa dugoročnim rezultatima, uz maksimalan učinak. Ultrazvučni SMAS face lifting eliminiše znakove starenja zatežući mišiće, uklanjajući masne naslage i skraćujući višak kože aktivacijom nove proizvodnje kolagena u svom korenu i granama – kolagena u svim svojim gradivnim i sastavnim delovima bez neželjenih nuspojava.
29. januar 2024.

Lifting lica (face lifting) – tretmani u kabinetu Vita Elos Novi Sad

U kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad se rade tretmani za lifting lica (face lifting) najsavremenijom i testiranom opremom i svi tretmani su u kategoriji neinvazivnih (nehirurških) tretmana. Lifting lica (face lifting) se u kabinetu Vita Elos Novi Sad radi sledećom aparaturom: 3D HIFU tehnologija, radiotalasi i Plasma Pen tehnologija. Bez obzira koja tehnologija i metodologija se primenjuje, rezultati su očekivani i dugoročni, a važna prednost tretmana za lifting lica (face lifting) u Kabinetu je ta što se svi tretmani mogu kombinovati i međusobno nadopunjavati. nehirurški tretmani za lifting lica (face lifting) koji se rade u Vita Elos-u su: Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting, Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više