fbpx

Regije laserske trajne epilacije

18. decembar 2023.

Laserska trajna epilacija – tretman koji se radi 808 Diod laserom

Tretman Laserska trajna epilacija se u kabinetu Vita Elos radi 808 DIOD laserom. Efikasnost tretmana Laserska trajna epilacija se bazira na primeni ovog savremenog i testiranog lasera. 808 DIOD laser ima dužinu talasa 808 nm i za razliku od većine drugih vrsta aparata za tretman Laserska trajna epilacija garantuje dublje prodiranje zraka u potkožni sloj ka folikulama i efikasno ih uništava. Generator lasera ima gipko regulisanje i razvija veliku jačinu sa visokim brojem ponavljanja impulsa (frekvencija). Lasersko zračenje se apsorbuje kroz pigment (melanin), zagreva koren dlake i uništava folikulu iznutra. Aparat realizuje tehnologiju frakcione termolize i ne povređuje kožno tkivo, te time sprečava rast folikula u daljem periodu.
4. decembar 2023.
Trajna epilacija ELOS-om

Tretman Trajna epilacija laserom u našem Kabinetu

Trajna epilacija je najsavremeniji i najefikasniji metod uklanjanja dlaka na licu i telu primenom 808 Diod lasera (klinički ispitana oprema). Ovaj tretman je podjednako uspešan i kod žena i kod muškarca. Tretman Trajna epilacija ne spada u bolne tretmane, a sam postupak je veoma jednostavan i bez nuspojava. Tretman Trajna epilacija laserom se radi kao serija tretmana, najčešće od 8 do 15 tretmana, što je individualno i zavisi od prisutne maljavosti, pola, hormonskog statusa. Tretman Trajna epilacija se može raditi tokom cele godine. Trajna epilacija se i kod žena i kod muškaraca može raditi na malim i velikim regijama tela i lica.
30. jun 2023.
Trajna epilacija ELOS-om

Trajna epilacija – regije lica i tela koje mogu da se tretiraju

Tretman Trajna epilacija se u Vita Elos-u radi Diod 808 laserom koji omogućava brz i komforan tretman Trajna epilacija .808 Diod laser je najkvalitetnija oprema sa manipulatorom nemačkog proizvoda (Germany bars), najnovija generacija lasera sa pojačanim sistemom hlađenja, uz postizanje visoke efikasnosti i bezbednosti tretmana, dajući dugotrajne rezultate. Kako bi efekti tretmana Trajna epilacija bili što bolji, neophodno je poštovati savete stručnog tima Kabineta u pogledu broja tretmana i razmaka između pojedinačnih tretmana, kako bi tretman Trajna epilacija prilagodio fazama rasta dlaka odnosno kako bi svakim tretmanom bilo uništeno što više folikula. Trajna epilacija laserom se i kod žena i kod muškaraca može raditi na malim i velikim regijama tela i lica.
9. februar 2023.

Trajna epilacija laserom za uklanjanje neželjene maljavosti i kod žena i kod muškaraca

U kabinetu Vita Elos se tretman Trajna epilacija se radi 808 Diod laserom, čime je zagarantovan maksimalan učinak tretmana, a rizik od neželjenih nuspojava je u potpunosti eliminisan. Laser selektivno cilja folikule dlake kako bi ih zagrevao i na taj način ih trajno uništio, bez ikakvih neželjenih posledica na tretiranoj regiji (siguran tretmani koji neće oštetiti okolne ćelije kože). Tretman Laserska trajna epilacija je bezbolan, a jačina laserskog snopa se individualno prilagođava svakom klijentu 808 Diod laserom se mogu tretirati svi tipovi kože i dlaka (jedino ograničenje je nemogućnost trajnog uklanjanja sedih dlaka koje ne sadrže pigment). Nakon tretmana Laserska trajna epilacija nije potrebna nikakva posebna nega tretirane regije, ali se preporučuje oprez kod izlaganja suncu. Laserska trajna epilacija se i kod žena i kod muškaraca može raditi na malim i velikim regijama tela i lica.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više