fbpx

Vaučer

11 jula, 2017

Poklon vaučer – iskoristite ga i obradujte dragu osobu tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

U našem Kabinetu Vita Elos postoji posebna pogodnost za sve buduće i sadašnje klijente u vidu poklon vaučera. Poklon vaučer Vita Elos-a omogućava da u vrednosti iznosa naznačenom na vaučeru poklonite tretman ultrazvučnog, nehirurškog SMAS iftinga lica ili tela osobi kojoj je poklon namenjen. Vaučeri su mogu iskoristiti za prilike kao što su: rođendan, godišnjica ili bilo koji drugi znak pažnje vašoj dragoj osobi.
23 decembra, 2016

Vaučer Vita Elos-a kao novogodišnji poklon

Vita Elos vam nudi mogućnost da osobe koje su vam drage obradujete za predstojeće praznike. Poklonite im naš vaučer u vrednosti određenih usluga našeg Kabineta i ulepšajte im novogodišnje trenutke, ne samo poklonom, već i efektom tretmana na koji se vaučer odnosi. Neka vaši najdraži uđu u Novu godinu u najlepšem izdanju, zahvaljujući Vama i Vita Elos-u.
23 septembra, 2016

Poklon vaučer u Vita Elos-u

Poklon vaučer Vita Elos-a omogućava da u vrednosti iznosa naznačenom na vaučeru poklonite tretman po izboru osobe kojoj je poklon namenjen. Vaučeri su u vrednosti od 1.000 RSD ili 2.000 RSD, čime je vaša draga osoba (za rođendan, godišnjicu ili bilo koji drugi znak vaše pažnje) u mogućnosti da odabere neke od brojnih tretmana kod nas.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više