fbpx

Vaučer

11. jula 2017.
Poklon Vaučer

Poklon vaučer – iskoristite ga i obradujte dragu osobu tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

U našem Kabinetu Vita Elos postoji posebna pogodnost za sve buduće i sadašnje klijente u vidu poklon vaučera. Poklon vaučer Vita Elos-a omogućava da u vrednosti iznosa naznačenom na vaučeru poklonite tretman ultrazvučnog, nehirurškog SMAS iftinga lica ili tela osobi kojoj je poklon namenjen. Vaučeri su mogu iskoristiti za prilike kao što su: rođendan, godišnjica ili bilo koji drugi znak pažnje vašoj dragoj osobi.
23. decembra 2016.
Novogodišnji poklon vaučer

Vaučer Vita Elos-a kao novogodišnji poklon

Vita Elos vam nudi mogućnost da osobe koje su vam drage obradujete za predstojeće praznike. Poklonite im naš vaučer u vrednosti određenih usluga našeg Kabineta i ulepšajte im novogodišnje trenutke, ne samo poklonom, već i efektom tretmana na koji se vaučer odnosi. Neka vaši najdraži uđu u Novu godinu u najlepšem izdanju, zahvaljujući Vama i Vita Elos-u.
23. septembra 2016.
Poklon Vaučer

Poklon vaučer u Vita Elos-u

Poklon vaučer Vita Elos-a omogućava da u vrednosti iznosa naznačenom na vaučeru poklonite tretman po izboru osobe kojoj je poklon namenjen. Vaučeri su u vrednosti od 1.000 RSD ili 2.000 RSD, čime je vaša draga osoba (za rođendan, godišnjicu ili bilo koji drugi znak vaše pažnje) u mogućnosti da odabere neke od brojnih tretmana kod nas.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više