fbpx

Lasersko uklanjanje tetovaža

8 avgusta, 2021

Uklanjanje tetovaža laserom – Vita Elos

Aparat, koji se je danas veoma zastupljen u pružanju kozmetičkih usluga, je laser. Nd:YAG laser je laser koji ima 3 različite vrste filtera, čime je omogućena primena dužine talasa od 532 nm, 1064 nm i 1320 nm. Sa dužinom talasa od 1064 nm i 532 nm radi se tretman Uklanjanje tetovaža. Usluga Uklanjanje tetovaža laserom je potpuno bezbedna zbog same prirode lasera koji se koristi i daje veoma dobre rezultate – oko 95% tetovaža se uspešno može ukloniti primenom Nd:YAG lasera. Prilikom prve posete Kabinetu, lekar procenjuje pigment tetovaže pacijenta, kao i reakciju kože na dejstvo lasera, te u skladu sa tim određuje snagu impulsa Nd:YAG lasera tokom tretmana Uklanjanje tetovaža. Ukupna broj potrebnih tretmana Uklanjanje tetovaža laserom je individualan i zavisi od svih faktora koji utiču na uspeh tretmana.
28 juna, 2021

Uklanjanje tetovaža nehirurškim putem uz postizanje zavidnih rezultata

Uklanjanje tetovaža je potpuno bezbedno i sigurno za pacijenta i radi se uz poštovanje najviših higijenskih standarda. Lekar, koji radi tretman, pacijentu daje sve neophodne savete za negu kože nakon tretmana (između tretmana). Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta (zavisno od više faktora, individualno je). Između pojedinačnih tretmana Uklanjanja tetovaža potrebno je da prođe od 4 do 6 nedelja, kako bi se kože tretirane regije regenerisala. Uobičajen broj tretmani za uklanjanje starih tetovaža je od 5 do 8 tretmana, dok je za profesionalno urađene tetovaže najčešće potrebno 10 i više tretmani Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom.
14 maja, 2021
Uklanjanje tetovaža - Vita Elos

Uklanjanje tetovaža laserom najnovije generacije

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos na stručan, profesionalan i uspešan način rešava problem neželjene tetovaže tretmanom Uklanjanje tetovaža laserom. Metod uklanjanja tetovaža, koji se primenjuje u Vita Elos-u, je tretman tokom kog se koristi laser najnovije generacije - Nd:YAG laser. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići veoma dobri rezultati – i do 95% uspešnosti tretmana. Usluga Uklanjanje tetovaža radi uz poštovanje visokih higijenskih standarda. Usluga Uklanjanje tetovaža laserom je potpuno bezbedna zbog same prirode lasera koji se koristi.
5 marta, 2021
Uklanjanje tetovaža

Lasersko uklanjanje tetovaža u kabinetu Vita Elos

U Kabinetu Vita Elos je moguće uspešno ukloniti tetovažu laserom sa bilo kog dela tela, jer u okviru naših brojnih usluga imamo i uslugu Uklanjanje tetovaža. Prilikom prve posete Kabinetu, pregled vrši lekar i procenjuje pigment tetovaže i reakciju kože, te u skladu sa tim određuje snagu impulsa lasera kojim se vrši tretman Uklanjanje tetovaža, kao i broj potrebnih tretmana. Broj tretmana Lasersko uklanjanje tetovaža je od 5 do 10 tretmana sa potrebnim razmacima od par nedelja između tretmana Uklanjanje tetovaža laserom, kako bi se tretirana regija regenerisala.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više