fbpx

Lasersko uklanjanje tetovaža

15 januara, 2021
Uklanjanje tetovaža

Uklanjanje tetovaža – postupak tretmana

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos na stručan, profesionalan i uspešan način, po pristupačnim cenama, rešava problem neželjene tetovaže tretmanom Uklanjanje tetovaža laserom. Metod uklanjanja tetovaža podrazumeva korišćenje najmodernijeg aparata - Nd:YAG lasera. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići veoma dobri rezultati – i do 95% uspešnosti. Prilikom prvog dolaska obavlja se pregled i vrši se procena stanje kože i utvrđuje kojoj kategoriji pripada tetovaža (boja kože pacijenta, starost tetovaže, veličina tetovaže, korišćena boja, dubina na kojoj je rađena tetovaža). Nakon toga se određuje broj potrebnih tretmana za uspešno uklanjanje tetovaže, kao i to da li pacijent želi anesteziju ili ne. Lekar ujedno daje i savete koje je neophodno poštovati tokom čitavog procesa tretmana Uklanjanje tetovaža laserom. Nakon tretmana Uklanjanje tetovaža, svaki klijent dobija konkretne i korisne savete kojih treba da se pridržava. Konkretna uputstva data klijentu koji je radio tretman Uklanjanje tetovaže podrazumeva prvenstveno preporuke o načinu kako da održava tretiranu regiju, kako ne bi došlo do neželjenih reakcija.
18 decembra, 2020
Uklanjanje tetovaža

Tretman uklanjanje tetovaža – kako se radi u našem kabinetu

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos omogućava na stručan, profesionalni i uspešan način efikasno uklanjanje tetovaža po pristupačnim cenama. Tretman Uklanjanje tetovaža se radi najmodernijim aparatom - Nd:YAG laserom. Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, zavisno od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaža laserom, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije. Nakon tretmana Uklanjanje tetovaža neophodno je strogo se pridržavati pravila za negu tretirane regije koje daje naš stručni tim (lekar i kozmetolog). Cilj je da se ostvare željeni rezultati nakon tretmana Uklanjanje tetovaža, uz što brži oporavak kože posle dejstva lasera. Preporuke za negu kože je neophodno poštovati sve dok ne otpadnu krastice na mestu gde je rađen tretman Uklanjanje tetovaža. Takođe, naš Kabinet je uvek na raspolaganju klijentima za sve dodatne savete nakon tretmana Uklanjanje tetovaža.
11 septembra, 2020

Uklanjanje tetovaža najmodernijim aparatom – ND:YAG laserom

U Kabinetu Vita Elos je moguće uspešno ukloniti tetovažu laserom sa bilo kog dela tela, jer u okviru naših brojnih usluga imamo i uslugu Uklanjanje tetovaža. Tretman Uklanjanje tetovaža se radi najmodernijim aparatom - Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati.
1 maja, 2020
Uklanjanje tetovaža

Sigurno, efikasno i po ceni pristupačno uklanjanje tetovaža

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos omogućava na stručan, profesionalan i uspešan način efikasno uklanjanje tetovaža po pristupačnim cenama. Broj tretmana Lasersko uklanjanje tetovaža je od 5 do 10 tretmana, zavisno od pomenutih faktora. Cena pojedinačnog tretmana Lasersko uklanjanje tetovaža se kreće od 2.500,00 RSD pa naviše, zavisno od tretirane površine.