fbpx

Lasersko uklanjanje tetovaža

18. septembra 2023.
Uklanjanje tetovaža

Sve o tretmanu Uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu

Danas, veliki broj ljudi ima tetovaže na najrazličitijim mestima. Nakon određenog vremena posle tetoviranja, tetovaže izblede ili postaju nešto što se želi ukloniti. Tretman Uklanjanje tetovaža, dostupan u našem Kabinetu, omogućava vrlo uspešno Uklanjanje tetovaža sa svih regija tela primenom lasera. Tretman Uklanjanje tetovaža se radi najmodernijim aparatom – Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati. Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, što zavisi od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaže, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.
14. avgusta 2023.

Tretmani koji mogu da se rade u toku leta

Neophodno je poznavati na koji način zaštiti kožu od negativnih promena, koje se mogu javiti usled letnjeg perioda kao posledica preteranog izlaganja suncu i neadekvatne nege kože tokom leta. Preterano izlaganje suncu negativno utiče na kožu i može dovesti do različitih promena, onih odmah vidljivih, do onih koji se postepeno razvijaju. Pojedini tretmani se usled toga ne rade tokom letnjeg perioda, čega se Kabinet strogo pridržava u cilju zaštite zdravlja pacijenata. Tretmani se mogu raditi i tokom letnjeg perioda obuhvataju tretmane: Laserska trajna epilacija, Laserski karbonski piling, Ultrazvučna kavitacija, Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting i Uklanjanje tetovaža laserom.
12. jula 2023.

Uklanjanje tetovaža korišćenjem lasera

U Kabinetu Vita Elos je moguće uspešno ukloniti tetovažu nehirurškim putem, korišćenjem lasera. Uklanjanje tetovaža je moguće sa bilo kog dela tela. Tretman Uklanjanje tetovaža se radi Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati – do 95% uspešnosti tretmana. Tretman Uklanjanje tetovaža laserom radi tim stručnjaka, koji čine lekar i kozmetolog iz Moskve, sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti aparatne kozmetike. Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, zavisno od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaže, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.
5. juna 2023.
Uklanjanje tetovaža

Tretman koji nudi Vita Elos – uklanjanje tetovaža

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos omogućava svim svojim klijentima da na stručan, profesionalan i uspešan način reše ovaj problem, koristeći jednu od usluga – Uklanjanje tetovaža. Uklanjanje tetovaža može biti delimično ili kompletno uklanjanje, zavisno od želje klijenta. Tretman Uklanjanje tetovaža je tretman koji se u Vita Elos-u radi korišćenjem Nd:YAG lasera. U zavisnosti od veličine same tetovaže, mesta gde se nalazi, dubine u koju je unet pigment, razlikovaće se i broj potrebnih tretmana Uklanjanje tetovaža da se dođe do željenih rezultata.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više