fbpx

Puder obrve trajna šminka

27 januara, 2023
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows

Senčenje obrva u tehnici puder obrve

Puder obrve, kao tehnika trajne šminke obrva metodom senčenja, omogućavaju ispravljanje i ispunjavanje svih individualnih estetskih zahteva, odnosno korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica tj. obrva. Metodom trajnog šminkanja (senčenja), one obrve, koje su po prirodi previše svetle, tanke, retke ili nepostojeće, se mogu pojačati i poboljšati. Uz pomoć puder obrva ili powder eyebrows istaćiće se prirodna lepota, što za posledicu ima mlađi i svežiji izgled lica. U Kabinetu Vita Elos tretman Trajna šminka obrva u tehnici puder obrve (senčenje obrva) radi stručnjak primenom testirane opreme i proverenih boja poštujući sve zdravstvene i higijenske standarde, neophodne za uspeh i sigurnost tretmana.
20 novembra, 2022
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows

Zašto naziv trajne šminke obrva „puder obrve“

Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” se radi kao blago polutransparentno senčenje na veoma maloj dubini i to tako da se ispod postojećih dlaka iscrtavaju obrve kao senka kako bi obrve izgledale kao da su dopunjene olovkom (gustina, dužina), ali trajno. To senčenje, nanošenje boje ispod svake postojeće dlačice i popunjavanje praznina tako da se sve stopi u jednu lepu celinu, zbog kog obrve izgledaju gušće, punije i negovanije, bez intenzivnih boja, jako izraženih kontura, meko i nežno – prosto puderasto.
3 oktobra, 2022
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows

Puder obrve – tretman, prednosti i efekti tretmana

U Kabinetu tretman puder obrve rade lekar i kozmetolog, poštujući najviše higijenske standarde. Metoda se izvodi aplikacijom boje po koži uz prethodno iscrtavanje željenog oblika obrva. Trajna šminka obrva u tehnici senčenja obrva ili „puder obrve“ je potpuno neinvazivna, savremena metoda, kojom se postižu izuzetni rezultati u korigovanju i naglašavanju izgleda obrva. Rezultati tretmana Trajna šminka obrva senčenjem (puder obrve) se vide odmah nakon tretmana. Ukoliko je potrebno, postoji mogućnost izvođenja korekcije nakon prvog tretmana. Trajnost puder obrva je čak i do 3 godina. Kada puder obrve izblede, postupak se može ponoviti bez ikakvog rizika po pacijenta.
29 avgusta, 2022
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows

Puder obrve – šta su, kako se rade i kome su namenjene

Puder obrve su danas jedna od najpopularnijih i ujedno najefektnijih tehnika za postizanje ujednačenog, prirodnog i željenog izgleda obrva. Trajna šminka obrva u tehnici senčenja obrva ili puder obrve je potpuno neinvazivna metoda koja daje efekte na duži rok. Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili puder obrve je mnogo bezbednije i bezbolnija u odnosu na ostale tehnike trajne šminke obrva, jer nema krvarenja, sukrvice, ožiljaka, niti bilo kakvih drugih negativnih posledica.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više