fbpx

Lifting vrata

21. jun 2024.
Lifting lica - Vita Elos

Radiotalasni lifting lica i vrata

Radiotalasni lifting je tretman sa višestrukim efektima, usmerenim na poboljšanje izgleda i zategnutosti kože. U pojedinačnim tretmanima, radiotalasima je moguće tretirati regije lica i vrata. Najbolji efekti se postižu ukoliko se ove dve regije tretiraju istovremeno i time se postižu ujednačeni rezultati – zategnutija koža lica i vrata, poboljšan kvalitet kože, svežiji izgled, koji je vidljiv odmah nakon tretmana Radiotalasni lifting. Zatezanje lica i vrata tretmanom Radiotalasni lifting se radi radiotalasima (manipulator multifunkcionalnog aparata).
17. avgust 2017.
Lifting vrata i dekoltea

Lifting vrata i dekoltea u Vita Elos-u

V-zona najviše odaje godine i pokazuje koliko se neguje. Ukoliko ste u grupi žena kojima je V-zona već ugrožena – treba joj se posvetiti na vreme, kako bi joj se povratila elastičnost i čvrstina i istovremeno učinila mekom i glatkom. Veoma efikasno rešenje se nudi u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad – tretman ultrazvučni lifting vrata i ultrazvučni lifting dekoltea.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više