fbpx

Usluge

Ultrazvučni SMAS lifting

Duboki, ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška, ultrazvučna terapija zatezanja kože (liftinga), koja dovodi do prirodnih i dugoročnih rezultata, jer telo prirodnim putem zamenjuje istrošeni kolagen novim. Efekat, koji se postiže ovim tretmanom u estetskoj kozmetologiji je podjednak efektu estetske hirurgije, ali uz osnovnu razliku – prirodan, bezbolan i bez neželjenih nuspojava. 3D HIFU terapija obezbeđuje efikasan, neinvazivan tretman za podizanje i učvršćivanje kože na licu, vratu i dekolteu, uz značajno smanjivanje bora. Terapija može biti korišćena i na drugim delovima tela (opuštena koža stomaka, ruku, butina, zadnjice).


DETALJNIJE O ULTRAZVUČNOM SMAS LIFTINGU.

Nehirurška blefaroplastika Plasma Pen-om

Nehirurška blefaroplastiku Plasma Pen-om je postupak koji dovodi do zatezanja kože (gornjeg i donjeg kapka) bez operacije, uz kratak i jednostavan period oporavka. Tretman se vrši Plasma Pen-om (plazma olovka). Ova tehnologija omogućava da se ukloni višak opuštene kože oko očiju, kože bez kolagena. Procedura podrazumeva strogo kontrolisanu “povredu” epidermalnog sloja kože, čime se izaziva pojava novih, zdravih mladih ćelija – postiže se obnavljanje kože. Tretman se radi od 1 do 3 puta, u zavisnosti od stanja kože i potrebe klijenta, sa vremenskim intervalom između pojedinačnih tretmana od najmanje 3 meseca.


DETALJNIJE O NEHIRURŠKOJ BLEFAROPLASTICI PLASMA PEN-om.

Uklanjanje bora, strija i ožiljaka tehnologijom Plasma Pen

Postupak se zasniva na korišćenju Plasma Pen tehnologije (plazma olovka), koja na siguran i nehirurški način eliminiše neželjene promene na koži, kao što su bore, strije i ožiljci. Upotrebom Plasma Pen tehnologije moguće je višak neelastične kože, kože lišene kolagenih vlakana, bilo na licu ili telu, bezbedno i u kontrolisanim uslovima (specifična “povreda” plazma zracima površinskog sloja kože) izazvati pojavu novih, zdravih i mladih ćelija, koje će omogućiti obnavljanje kože, a time i nestajanje bora, ožiljaka ili strija. Postupak se može ponavljati na svaka 3 meseca. Ukupan broj tretmana zavisi od stanja kože i željenih rezultata.


DETALJNIJE O UKLANJAJU BORA, STRIJA I OŽILJAKA PLASMA PEN-om.

Trajna epilacija 808 Diod laserom

Trajna epilacija Diod 808 laserom je neinvazivni metod uklanjanja dlačica na licu i telu pomoću laserskog snopa, koji obezbeđuje trajne rezultate bez propratnih neželjenih efekata. Efikasna je na svim regijama prekrivenim dlakama, kako kod žena tako i kod muškaraca (nausnice, brade, regije pazuha, ruku, stomaka, leđa, prepone, regije nogu). Trajna epilacija Diod 808 laserom obezbeđuje značajno smanjenje broja dlaka (svakim tretmanom pojedinačno se postiže trajni gubitak 15– 20% dlaka sa tretiranog područja, a posle 5–6 tretmana željene regije se postiže kompletno uklanjanje dlačica).


DETALJNIJE O TRAJNOJ EPILACIJI SA 808 DIOD LASEROM.

Tretmani Nd:YAG laserom

Nd:YAG laser je deo multifunkcionalnog aparata koji se koristi u našem Kabinetu. Ovaj savremeni laser omogućava emitovanje laserskih talasa različite dužine, što nudi mogućnost obavljanja više različitih tretmana ovim aparatom. Nd:YAG laser je aparat koji ima 3 različite vrste filtera, čime je omogućena primena dužine talasa od 532 nm, 1064 nm i 1320 nm. Nd:YAG laser manipulatorom moguće je raditi sledeće usluge: laserski karbonski (ugljenikov) piling, uklanjanje trajne šminke, uklanjanje tetovaža i depigmentaciju (uklanjanje pigmentnih promena na koži).


DETALJNIJE O TRETMANIMA SA Nd:YAG LASEROM.

Ostale usluge

Pored pomenutih usluga, u Vita Elos-u je moguće uraditi i brojne sledeće tretmane lica i tela: ultrazvučnu kavitaciju, radiotalasni lifting, uklanjanje akni ELOS-om, depigmentaciju ELOS-om, trajnu šminku obrva (metod senčenja).
Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji (kao što su: ultrazvuk, ELOS, radiotalasni manipulator) i stručnom osoblju, naša ponuda je veoma raznovrsna i u skladu sa zahtevima naših klijenata.


DETALJNIJE O NAŠIM OSTALIM USLUGAMA.


 
 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više