fbpx

Anti-aging

10. april 2024.
SMAS nehirurški lifting

Kome je namenjen Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman podizanja i učvršćivanja kože lica, podbratka, vrata i dekoltea korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim (SMAS) slojevima kože. Za one koji žele da zategnu kožu na obrazima, uklone bore oko očiju i usana, vrate jasan i prirodan oblik lica i brade u celini, značajno poboljšaju izgled prednje površine vrata, bez hirurškog zahvata, duboki SMAS lifting je neinvazivno rešenje uz primenu savremene 3D HIFU tehnologije. Duboki ili Ultrazvučni SMAS lifting se preporučuje osobama koje su starije od 40 godina, uz izuzetak onih čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se izuzetno u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting može raditi u 35-oj godini.
5. april 2024.
Radiotalasni lifting

Tretman Radiotalasni lifting za lice bez bora

Radiotalasni lifting je bipolarna radiofrekventna metoda, kojom se deluje na derm, gde se prirodno proizvode elastin i kolagen koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost kože. Tretman je efikasan do 35-te godine, kada su krenuli prvi znaci starenja, kao i za preventivno produženje mladalačkog izgleda kože lica. U pojedinačnim tretmanima Radiotalasni lifting, radiotalasima je moguće je tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan. Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima. Radiotalasni lifting je tretman zatezanja lica, koji se može raditi tokom cele godine.
3. april 2024.

Uklanjanje bora ultrazvukom

Uklanjanje bora u kabinetu Vita Elos Novi Sad se radi primenom 3D HIFU tehnologije, kao najsavremenijeg ultrazvučnog aparata, duboko fokusiranog ultrazvuka. 3D HIFU tehnologija se primenjuje kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting (nehirurški tretman za uklanjanje bora) i preporučuje se pacijentima kod kojih su prisutne kako male, sitne bore, tako i one duboke i izraženije. Ultrazvučni SMAS lifting se, u odnosu na sve druge tretmane kojima se vrši uklanjanje bora, izdvaja po tome što je dovoljan samo jedan tretman za uklanjanje bora (uklanjanje sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) i postizanje dugoročnih rezultata u trajanju od 1,5 do 3 godine (individualno).
27. mart 2024.
Kolagen

Kolagen – zašto je važan za mladalački izgled

Kolagen je protein, čiji sastav čine aminokiseline, koje su najvažnije za sprečavanje gubitka vode u tkivima. Iz tog razloga kolagen daje čvrstoću i stabilnost tkivu i omogućava zategnutost kože lice i tela. Nedostatak kolagena uzrokuje brojne neželjene pojave, kao što su: bore, celulit, suva koža, kosa i koža bez sjaja, narušava se prirodni (mladalački) oblik tela, dolazi do poremećaja koštano-mišićnog sistema (ukočenost, artritis, česte mišićne povrede), kao i poremećaj u funkciji imunog sistema. Kolagen ima sposobnost da se prirodno obnavlja. Obnavljanjem kolagena eliminišu se i svi negativni efekti koje njegov nedostatak uzrokuje. U našem Kabinetu nudimo revolucionarnu uslugu iz domena aparatne kozmetike koja na prirodan način utiče ne regeneraciju i obnavljanje kolagena i njegovih funkcija – terapija Ultrazvučni SMAS lifting.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više