fbpx

Anti-aging

25 maja, 2022

Prirodno obnavljanje kolagena tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Kolagen ima tu sposobnost da se prirodno obnavlja. Upravo na toj njegovoj sposobnosti se bazira tretman Ultrazvučni SMAS lifting – duboko fokusiranim ultrazvukom se stimuliše kolagen i podstiče njegovo prirodno obnavljanje, a efekti su zatezanje kože i gubitak ili smanjenje bora. Terapijom Ultrazvučni SMAS lifting se vrši prirodna stimulacija rasta kolagena, što direktno utiče na vraćanje mladalačkog izgleda i postizanje lifting efekat tretirane regije lica ili tela. Ultrazvučni SMAS lifting, kao terapija, je potpuno prilagođena strukturi i obliku kolagena na način da 3D HIFU tehnologija sa svojim manuelnim nastavcima može da deluje na dubini i korena kolagena i grana kolagena. Efekat tretmana Ultrazvučni SMAS lifting potpuniji – efekat kompletnog liftinga uz poboljšanje glatkoće i strukture kože.
18 maja, 2022

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman zatezanja i lica i tela

Efekat kompletnog face lifting-a se može postići tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting. Kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting se primenjuje 3D HIFU tehnologija, te zahvaljujući njenim karakteristikama danas postoji prirodni i neinvazivni način zatezanja kože lica – prirodan face lifting. Zatezanje lica (face lifting), ovom metodom, se može se raditi parcijalno (problematični delovi lica) ili kao tretman zatezanja kože celog lica. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting može podjednako uspešno da se primenjuje i za zatezanja opuštenih delova kože, kao što su nadlaktice, stomak, butine, zadnjica. Princip delovanja tehnologije i postupka je isti kao i kod face lifting-a, uz određenu razliku – primena drugih manuelnih nastavaka za telo (kertridža), koji prodiru dublje. Kao i kod zatezanja lica, nakon 180 dana od tretmana se vidi pun efekat – vreme potrebno da se prirodnim putem obnovi kolagen stablo i time podigne i zategne tretirana regija tela.
16 maja, 2022

Kako se vrši uspešno uklanjanje bora u našem Kabinetu

U zavisnosti od starosti pacijenta, tipa kože, zdravstvenog stanja i izražajnosti problema, u Kabinetu se primenjuju različite tehnike i metode za uklanjanje bora, pri čemu se rade isključivo nehirurški tretmani za uklanjanje bora. Metode, koje se primenjuju za uklanjanje bora omogućavaju uklanjanje bora sa celog lica ili parcijalno, zavisno od oblika i težine prisutnog estetskog problema u vidu bora. Vita Elos nudi nekoliko vrsta tretmana za Uklanjanje bora: Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting i Uklanjanje bora Plasma olovkom. Veći broj različitih nehirurških tretmana omogućava da se Uklanjanje bora radi u Kabinetu tokom cele godine, izborom adekvatnog tretmana za taj period (značajno zbog toga što pojedini tretmani ne mogu da se rade tokom letnjeg perioda).
11 maja, 2022

Način ishrane i efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting je takva vrsta nehirurškog liftinga, koja duboko fokusiranim ultrazvukom deluje na koren i grane kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Regeneracijom kolagena koža se zateže i bore nestaju. Kako je proces obnavljanja kolagena, nakon terapije Ultrazvučni SMAS lifting potpuno prirodan, na efekte koji se postignu utiče, ne samo genetski faktor, već i imunološko i zdravstveno stanje klijenta, kao i način ishrane koji pospešuje prirodno obnavljanje kolagena. Način ishrane bitno utiče na proces regeneracije kolagena. Da bi proces prirodnog obnavljanja kolagena bio pospešen, neophodno poštovati određena pravila u vezi ishrane: povećan unos vitaminima C, ishrana bogata vitaminom E, povećan unos belančevina.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više