fbpx

Anti-aging

21 aprila, 2021
Lepota nije luksuz, lepota je način života

Važnost ishrane i zdravstvenog stanja za produžene efekte tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting je takva vrsta nehirurškog liftinga, koja duboko fokusiranim ultrazvukom deluje na koren i grane kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Regeneracijom kolagena koža se zateže i bore nestaju. Kako je proces obnavljanja kolagena, nakon terapije Ultrazvučni SMAS lifting potpuno prirodan, na efekte koji se postignu utiče, ne samo genetski faktor, već i imunološko i zdravstveno stanje klijenta, kao i način ishrane koji pospešuje prirodno obnavljanje kolagena. Dobar imuni sistem i zdravstveno stanje su tesno povezani i međusobno uslovljeni. Na jačanje i očuvanje imuniteta od najznačajnijeg uticaja su izbalansirana i pravilna ishrana i fizička aktivnost. Da bi proces regeneracije prirodne kolagena bio pospešen, neophodna je ishrana bogata vitaminima C i E, kao i povećan unos belančevina.
19 aprila, 2021
Vita Elos, Novi Sad

Pristupačne cene svih face lifting tretmana u našem Kabinetu

Face lifting, koji se može raditi u Vita Elos-u obuhvata: Ultrazvučni SMAS face lifting, Radiotalasni face lifting, Nehiruršku blefaroplastiku i Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Tehnologija koja se kod pomenutih face lifting tretmana je: 3D HIFU tehnologija, radiotalasi i Plasma Pen tehnologija. Razlozi, zbog kojih su cene face lifting tretmana vrlo povoljne, su: face lifting tretmani Kabineta su iz oblasti aparatne kozmetike, gde je osnovno sredstvo rada aparat (ultrazvuk, radiotalasni manipulatori, Plasma olovka), čije su performanse takve da obezbeđuju veliki broj tretmana u dužem vremenskom periodu korišćenja, korišćenjem samo aparata kod face lifting tretmana, najčešće nema dodatnih potrošnih kozmetičkih sredstava, kako face lifting tretmani, koje Vita Elos pruža, uglavnom podrazumevaju određenu seriju tretmana, pristupačnim cenama je omogućeno da svi klijenti ispoštuju procedure i na taj način dođu do željenih rezultata, želja da face lifting tretmani učine pristupačnim što većem broju klijenata opredeljenih za nehirurški face lifting, prilagođavanje trenutnom stanju i kretanjima na tržištu ovih kozmetičkih usluga.
9 aprila, 2021
Lifting lica - Vita Elos

Tretmani za nehirurško uklanjanje bora uz dugoročne efekte

Nehirurške metode za Uklanjanje bora se rade u našem Kabinetu uz primenu najsavremenije i testirane opreme, te za razliku od hirurgije, Uklanjanje bora se vrši na siguran i efikasan način uz postizanje dugoročnih rezultata. Tretmani za Uklanjanje bora, koji se rade u Vita Elos-u, se baziraju na podsticanju prirodnog procesa regeneracije kolagena u organizmu, čime se na potpuno neinvazivan način podmlađuje koža, zateže lice, smanjuju bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled. Tretmani za uklanjanje bora koje radimo su sledeći: uklanjanje bora radiotalasima, Uklanjanje bora (zatezanje lica) ultrazvukom ili Ultrazvučni SMAS lifting, uklanjanje bora Plasma Pen tehnologijom kao tretman Nehirurška blefaroplastika ili tretman Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Nehirurški tretmani za Uklanjanje bora daju vrhunske rezultate, a koja od metoda će biti primenjena zavisi od stanja lica, godina starosti i procene našeg stručnog tima. Pomenute metode i tehnike za Uklanjanje bora je moguće kombinovati, kako bi se postigli najbolji rezultati.
31 marta, 2021
3D HIFU

Šta je Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela – o terapiji

Ultrazvučni SMAS lifting je terapija zatezanja kože lica i tela koja je odobrena kao bezbedna od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD). Suština terapije se ogleda u dejstvu ultrazvuka na slojeve kože u kojima se nalazi kolagen i zagrevanjem kolagenih vlakana podstiče njihovu prirodnu regeneraciju u svim gradivnim i sastavnim delovima kolagena, što dovodi do efekta skraćivanje viška kože i vraćanja mladalačkog izgleda (lice i telo bez bora i opuštene kože). Pored toga Ultrazvučni SMAS lifting, kao terapija, deluje i na mišiće zatežući ih, ali i na uklanjanje masnih naslaga, te tretirane regije lica ili tela dobijaju značajno lepši izgled (vraćanje tonusa, čvrstine i turgora kože).