fbpx

Anti-aging

30 novembra, 2022

Ultrazvučni SMAS lifting – zatezanje vrata i podbratka

Dvostruka brada može nastati kao rezultat nakupljene masti u vratu ili opuštenosti kože ispod brade. Oba uslova mogu stvoriti izgled opuštenog vrata, koji se ponekad naziva i ćureći vrat. Dvostruka brada je čest estetski problem kod starenja, iako se može pojaviti i kod gojaznih. U nekim slučajevima to može biti genetski uslovljeno. U takvim okolnostima preporučujemo tretman Ultrazvučni SMAS lifting vrata i podbratka. Ultrazvučni SMAS lifting vrši prirodnu stimulaciju rasta kolagena, što direktno utiče na vraćanje mladalačkog izgleda i postizanje lifting efekta tretirane regije lica vrata i podbratka.
23 novembra, 2022

Zatezanje nadlaktice tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting u Vita Elos-u

Kao posledica starenja i gubitkom, kako mišićne mase, tako i kolagena, se javlja opuštena koža nadlaktica. Gubitak mišićne mase u rukama povezan sa starenjem (gubitkom kolagena), uz smanjenu fizičku aktivnost, uzrokuje da koža nadlaktice lagano počinje da visi i ruke gube svoj privlačan izgled. Ultrazvučni SMAS lifting uspešno rešava problem opuštene, viseće, mlohave kože nadlaktica samo jednim tretmanom. Pre tretmana zatezanje nadlaktica lekar vrši pregled i pripremu pacijenta. Zavisno od stanja pacijenta tretman Ultrazvučni SMAS lifting se odgovarajućim parametrima prilagođava svakom klijentu pojedinačno.
16 novembra, 2022

Uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Pored metoda za Uklanjanja bora, koje nudi Vita Elos, kao što su Radiotalasni lifting i Uklanjanje bora Plasma Pen-om, radi se i vrlo popularan tretman za Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) – Ultrazvučni SMAS lifting. Ultrazvučni SMAS lifting se, u odnosu na druge pomenute tretmane, izdvaja po tome što je dovoljan samo jedan tretman za Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) i postizanje dugoročnih rezultata. U kabinetu Vita Elos je moguće uraditi Uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) primenom najnovije tehnologije iz oblasti aparatne kozmetike, kao što je 3D HIFU tehnologija.
14 novembra, 2022

Face lifting – prednosti nehirurškog face liftinga u odnosu na hirurški face lifting

Novija shvatanja face liftinga ne podrazumevaju samo hirurgiju, već i drugi niz procedura, postupaka i tehnologija, koje mogu podmladiti i zateći kožu lica. Suština bilo koje vrste face lifting tehnike i postupka je da se lice učini mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Osnovna razlika između hirurške metoda face liftinga i nehirurških metoda je invazivnost. Invazivnost je karakteristika svih vrsta hirurških face lifting tretmana. Vita Elos nudi isključivo nehirurške, neinvazivne vrste face lifting tretmana.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više