fbpx

Laserska trajna epilacija muškarci

18 februara, 2022

Tretman trajna epilacija laserom namenjena i muškarcima

Trajna epilacija laserom je danas jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka, koja je sve popularnija i zastupljenija i kod muškaraca. Tretman Trajna epilacija laserom za muškarce u našem Kabinetu je idealan izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem. Trajna epilacija laserom se može kod muškaraca raditi podjednako uspešno i na malim i velikim regijama tela i lica.
8 oktobra, 2021

Laserska trajna epilacija – tretman namenjen i muškarcima

Vita Elos je specijalizovan za pružanje raznovrsnih usluge iz domena najsavremenije aparatne kozmetike i za žene, ali i za muškarce. U želji da i muškarci otklone svoje estetske probleme, neguju prirodan, lep i mladalački izgled, nudi im se i usluga Laserska trajna epilacija – trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa lica i tela. Laserska trajna epilacija je danas jedna od najčešće primenjivanih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka i kod muškaraca. Tretman Laserska trajna epilacija za muškarce je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više