fbpx

Radiotalasni lifting

6. novembra 2023.
Radiotalasni ligting

Efekti tretmana Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je jedan od tretmana koji se radi u našem Kabinetu u cilju podmlađivanja i zatezanja opuštene kože lica i tela. Radiotalasni lifting je bezbolan tretman, te ne zahteva anesteziju i nema perioda oporavka. Velika prednost ovog tretmana je ta što su rezultati vidljivi odmah. Nakon serije tretmana Radiotalasni lifting efekti, koji se postižu su: koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija, dolazi do brisanja sitnijih i umanjenja dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka), postiže se veoma dobar efekat kod opuštene kože čitavog tela, prvenstveno stomaka, unutrašnje strane nadlaktica i butina, normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni), radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje i zateže se opuštena koža kompletnog tela.
9. oktobra 2023.

Radiotalasni lifting u kombinaciji sa drugim našim tretmanima namenjenim zatezanju lica

Radiotalasni lifting je tretman koji dovodi do podmlađujućeg efekta i potpuno prirodnog izgleda lica i tela. Postupak se može koristiti kod svih tipova kože i može se radi tokom cele godine. Tretman Radiotalasni lifting se radi primenom radiotalasa koji prodiru u površinski sloj kože i podstiču kontrakcije kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina. Na ovaj način tretmanom Radiotalasni lifting se dovodi do efekta zatezanja kože tretirane regije (lica ili tela). Jedna od brojnih prednosti tretman Radiotalasni lifting je ta što se može kombinovati sa mnogim drugim tretmanima namenjenim zatezanju lica, koje nudi Kabinet. Tretmani sa kojima se može kombinovati Radiotalasni lifting su Ultrazvučni SMAS lifting i Plasma Pen tretmani.
15. septembra 2023.
Radiotalasni ligting

Jedan od tretmana podmlađivanja – Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je tretman liftinga lica, koji se može raditi tokom cele godine. U pojedinačnim tretmanima Radiotalasni lifting, radiotalasima je moguće je tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan. Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima. Paket usluga podrazumeva da se po ceni 1 zone koja se tretira, tretman Radiotalasni lifting radi po istoj ceni za 2 zone.
14. avgusta 2023.

Tretmani koji mogu da se rade u toku leta

Neophodno je poznavati na koji način zaštiti kožu od negativnih promena, koje se mogu javiti usled letnjeg perioda kao posledica preteranog izlaganja suncu i neadekvatne nege kože tokom leta. Preterano izlaganje suncu negativno utiče na kožu i može dovesti do različitih promena, onih odmah vidljivih, do onih koji se postepeno razvijaju. Pojedini tretmani se usled toga ne rade tokom letnjeg perioda, čega se Kabinet strogo pridržava u cilju zaštite zdravlja pacijenata. Tretmani se mogu raditi i tokom letnjeg perioda obuhvataju tretmane: Laserska trajna epilacija, Laserski karbonski piling, Ultrazvučna kavitacija, Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting i Uklanjanje tetovaža laserom.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više