fbpx

Radiotalasni lifting

23 septembra, 2022

Zatezanje i podizanje kapaka

U Kabinetu Vita Elos se rade dva tretmana kako bi se uspešno zategli i podigli kapci: Radiotalasni lifting, Nehirurška blefaroplastika. Oba tretmani daju zavidne rezultate. Efekti tretmana Zatezanje i podizanje kapaka su brojni i veoma uspešno rešavaju ovaj estetski problem. Rezultati, koje postižemo su sledeći: značajno smanjenje i nestajanje viška kože kapaka, podizanje očnog kapka, a time o obrva, te se stvara efekat „otvorenog i krupnijeg“ oka, tako da se oku vraća prirodni izgled.
27 juna, 2022

Zatezanje lica i vrata – radiotalasni lifting

Tretman Radiotalasni lifting je prvenstveno namenjen uklanjanju bora i zatezanju opuštene kože i kože bez volumena, a rezultati su vidljivi odmah. Idealan je tretman za zatezanje kože lica i vrata, kao dve regije koje su usko vezane sa istim prisutnim estetskim problemom – bore. Tretmanom Radiotalasni lifting je jedan od retkih tretmana kojim je moguće bezbedno, nehirurški i bez nuspojava tretirati opuštenu i naboranu kožu vrata. Tretman Radiotalasni lifting se može raditi parcijalno – kao radiotalasni lifting celog lica ili samo vrata. Najbolji efekti se postižu ukoliko se ove dve regije tretiraju istovremeno i time se postižu ujednačeni rezultati – zategnutija koža lica i vrata, poboljšan kvalitet kože, svežiji izgled, koji je vidljiv odmah nakon tretmana Radiotalasni lifting. Kako bi tretman Radiotalasni lifting za zatezanje lica i vrata bio što dostupniji velikom broju klijenata, Vita Elos je kreirao paket uštede (usluge) koji podrazumeva da se po ceni jedne regije tretiraju dve, vezano.
17 juna, 2022

Tretmani koji se mogu raditi u letnjem periodu

Pojedini tretmani se ne rade tokom letnjeg perioda zbog komplikacija i neželjenih nuspojava koje mogu da izazovu: pigmentacija (najčešće u vidu fleka ili ožiljaka), briga o zdravlju klijenata, pojačano dejstvo sunca i UV zraka, povećana osetljivost kože. Sledeći tretmani se mogu sigurno, bezbedno i uspešno raditi i tokom letnjeg perioda: Laserska trajna epilacija, Laserski karbonski piling, Ultrazvučna kavitacija, Radiotalasni lifting, Ultrazvučni SMAS lifting, Uklanjanje tetovaža.
6 maja, 2022

Tretman Radiotalasni lifting – paket uštede

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je kreirao paket uštede za tretman Radiotalasni lifting. Radiotalasni lifting prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože i kože bez volumena, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Paket podrazumeva da se po ceni jedne zone tretmana Radiotalasni lifting rade dve. Ovaj paket uštede znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može po istoj ceni raditi i zona lica i zona vrata. Uobičajeno je da se tretman Radiotalasni lifting radi zajedno (i lice i vrat), kako bi se postigli ujednačeni rezultati. Paket uštede za tretman Radiotalasni lifting podrazumeva da se po ceni od 2.000, RSD rade regije celo lice i vrat. Paket uštede je naročito popularan kada se tretman Radiotalasni lifting radi vezano, u seriji od prosečno od 10 do 20 tretmana sa razmacima od 7 dana između svakog pojedinačnog tretmana.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više