fbpx

Radiotalasni lifting

6 maja, 2022

Tretman Radiotalasni lifting – paket uštede

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je kreirao paket uštede za tretman Radiotalasni lifting. Radiotalasni lifting prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože i kože bez volumena, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Paket podrazumeva da se po ceni jedne zone tretmana Radiotalasni lifting rade dve. Ovaj paket uštede znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može po istoj ceni raditi i zona lica i zona vrata. Uobičajeno je da se tretman Radiotalasni lifting radi zajedno (i lice i vrat), kako bi se postigli ujednačeni rezultati. Paket uštede za tretman Radiotalasni lifting podrazumeva da se po ceni od 2.000, RSD rade regije celo lice i vrat. Paket uštede je naročito popularan kada se tretman Radiotalasni lifting radi vezano, u seriji od prosečno od 10 do 20 tretmana sa razmacima od 7 dana između svakog pojedinačnog tretmana.
4 maja, 2022

Ultrazvučni SMAS lifting – sa kojim tretmanima u našem Kabinetu se može kombinovati

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška terapija podmlađivanja lica i tela široko prihvaćena u svetu, kao alternativni metod hirurškom zatezanju kože lica i tela. U Kabinetu Vita Elos tretman Ultrazvučni SMAS lifting radi lekar, koristeći odobrenu i najsavremeniju tehnologiju – 3D HIFU aparat. Ultrazvučni SMAS lifting je namenjen i muškarcima i ženama koji žele da postignu efekat kompletnog face lifting-a. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može uspešno kombinovati i sa drugim tretmanima koji se nude u kabinetu Vita Elos, kao što su Plasma Pen tretmani i Radiotalasni lifting. Ultrazvučni SMAS lifting će se kombinovati sa pomenutim tretmanima zavisno od stanja pacijenta i željenih efekata. Plasma Pen tretmani koje preporučujemo u kombinaciji sa Ultrazvučnim SMAS lifting-om su Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
11 aprila, 2022

Nehirurški face lifting – cene za pojedinačne tretmane

Pored hirurškog face lifting-a, postoje i tehnike nehirurškog face lifting-a, koje se primenjuju u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Neinvazivni tretmani face lifting-a se rade kako bi se lice učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti, uz osnovnu prednost u odnosu na hirurški face lifting - nema rezova, niti anestezije. Druga važna prednost nehirurških metoda face lifting-a, koje se rade u Vita Elos-u je uklanjanje bora i zatezanje kože podsticanjem prirodne regeneracije kolagena. Pored toga, nehirurški face lifting ne zahteva nikakav period oporavka ili je on veoma kratak, nema podliva nakon izabranog tretmana, rezultati su vidljivi odmah, a cene su značajno niže od hirurškog face lifting-a (uz postizanje podjednako dugoročnih efekata). Nehirurški face lifting, koji se radi u Vita Elos-u po najpristupačnijim cenama obuhvata: Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting, tretman Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
25 marta, 2022

O kabinetu Vita Elos – usluge koje nudimo iz domena aparatne kozmetike

Vita Elos nudi vrhunski kvalitet za svaku uslugu i visoke higijenske, zdravstvene i stručne standarde, kao osnov pravilne nege i lepote. To je razlog zašto biramo samo najbolje komponente za rad i najsavremeniju tehnologiju za pružanje naših usluga iz sveta aparatne kozmetike. Ne samo kako radimo, već i čime radimo je od ključnog značaja za vrhunski kvalitet usluga koje pružamo, u cilju postizanja najboljeg za svakog od vas i vašu lepotu. U Vita Elos-u je moguće uraditi sledeće tretmane: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Plasma Pen tretmani, Trajna šminka obrva metodom senčenja obrva, Laserski karbonski piling, Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža, Uklanjanje trajne šminke, Radiotalasni lifting, Ultrazvučna kavitacija.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više