fbpx

Trajna šminka kapaka

30. novembar 2017.
Trajna šminka

Aparatura koja se koristi u Vita Elos-u za tretman Trajna šminka

Za trajnu šminku koristimo najkvalitetniju nemačku opremu: mašinicu (olovka) marke "Intelligent", struju "Cheyenne", iglice za jednokratnu upotrebu, sistem easy-click (u skladu sa EU standardom) koji sakriva iglicu onog trenutka kada se mašinica isključi iz struje. Ovaj sistem iglica je mnogo bezbednije koristiti za trajnu šminku, jer ima i unutrašnju i spoljašnju dezinfekciju, kao svoj sastavni deo. Mašinica gotovo da nema vibracija i radi izuzetno tiho i ravnomerno na svim brzinama, što povećava komfor tretman i preciznost kod postupka trajnog šminkanja. Pored vrhunske opreme za trajnu šminku, nudimo i širok izbor najkvalitetnijih pigmenata američkog brenda "Biotouch", koji su dermatološki testirani.
4. novembar 2017.
Trajna šminka

Trajna šminka obrva, kapaka i usana u Vita Elos-u

Trajna šminka je tehnika ubacivanja pigmentne boje biljno-mineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem linija. To je permanentna šminka, namenjena za ulepšavanje i isticanje prirodnih crta lica – obrva, kapaka i usana. Trajna šminka je potpuno neinvazivna, savremena metoda, kojom se postižu izuzetni rezultati u korigovanju i naglašavanju izgleda vaših usana, kapaka ili obrva. Na diskretan način, stručni tim Vita Elos-a će vam omogućiti da dobijete efekte kakve želite.
19. septembar 2017.
VITA ELOS

Vita Elos – usluge Kabineta za aparatnu kozmetiku

Vita Elos je specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce, koji vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po pristupačnim cenama. Ono što Vita Elos izdvaja od drugih kozmetičkih kuće je specijalizacija i fokusiranost na kozmetičke usluge i tretmane koji se rade isključivo uz pomoć savremene i testirane kozmetičke opreme.
21. avgust 2017.
Trajna šminka kapaka i usana

Trajna šminka kapaka, usana i obrva u Vita Elos-u

Trajna šminka je tretman koji vam omogućava da rešite problem svakodnevnog šminkanja, jer metoda pruža besprekoran i konstantan makeup. Trajna šminka pripada vrsti permanentnog makeup-a, namenjenog ulepšavanju i isticanju prirodnih crta lica: oka, usana ili obrva.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više