fbpx

Face lifting i nehirurški face lifting – prednosti i nedostaci

8. septembar 2023.

Nehirurški face lifting – koje su prednosti u odnosu na hirurški face lifting

Razvojem aparata i raznih tehnika i metoda, danas je moguće je raditi lifting lica bez hirurškog postupka i na taj način eliminisati sve negativne nuspojave hirurškog liftinga lica. Nehirurški face lifting se bazira na primeni najsavremenijih neinvazivnih tehnologija, koje koristi Vita Elos kako bi mogla biti ponuđena i usluga iz domena nehirurškog face liftinga-a. Nehirurški face lifting se u Kabinetu radi kao Ultrazvučni SMAS lifting primenom 3D HIFU tehnologije, zatim face lifting primenom Plasma Pen tehnologije i Radiotalasni face lifting. Najbolji rezultati nehirurškog face lifting-a se postižu ako je osoba tek primetila prve znake starenja i opuštanja kože. Na taj način može da produži mladalački izgled i odloži ili uopšte ne radi hiruršku intervenciju.
9. jun 2023.

Prednosti nehirurškog face liftinga u odnosu na hirurški face lifting

Face lifting je tretman uklanjanja bora hirurškim putem. Face lifting obično uključuje uklanjanje viška kože lica sa ili bez zatezanja donjih tkiva, operativnim putem u opštoj anesteziji. Pored hirurškog face lifting-a postoji i nehirurški face lifting, koji ima niz prednosti u odnosu na hirurški face lifting sa istim ciljem – podmlađivanje i uklanjanje bora. Bilo koja vrsta face lifting-a ima za cilj da se lice učini mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Osnovna razlika između hirurškog face liftinga i nehirurškog face liftinga je invazivnost postupka prisutnog u ovom slučaju hirurškog face lifting koji se radi kao operacija. Kabinet je opremljen najsavremenijom opremom i aparatima, koji se koriste kod nehirurškog face lifting-a. Nehirurški face lifting se u Kabinetu radi kao Ultrazvučni SMAS lifting primenom 3D HIFU tehnologije, zatim face lifting primenom Plasma Pen tehnologije i radiotalasni face lifting. Najbolji rezultati nehirurškog face lifting-a se postižu ako je osoba tek primetila prve znake starenja i opuštanja kože. Na taj način može da produži mladalački izgled i odloži ili uopšte ne radi hiruršku intervenciju.
6. mart 2023.

Face lifting i nehirurški face lifting – prednosti i nedostaci

Face lifting ili Rhytidectomy je jedna od najzastupljenijih kozmetičkih operacija. Pored hirurškog face lifting-a postoji i nehirurški face lifting, koji ima niz prednosti u odnosu na hirurški face lifting sa istim ciljem – podmlađivanje i uklanjanje bora. Nehirurški face lifting se bazira na primeni najsavremenijih neinvazivnih tehnologija, koje koristi Vita Elos u cilju pružanja usluga iz domena nehirurškog face liftinga-a. Kako bi klijentima ponudio što više vrsta nehirurških face lifting tretmana, Kabinet je opremljen najsavremenijom opremom i aparatima, koji se koristi kod nehirurškog face lifting-a.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više