fbpx

Zatezanje kapaka

27 avgusta, 2021
Plasma Pen zatezanje kapaka – efekti

Zatezanje kapaka Plasma Pen tretmanom

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos postoji mogućnost nehirurškog zatezanja kapaka i uklanjanja viška kože kapaka primenom Plasma Pen tehnologije. Tretman se naziva Nehirurška blefaroplastika. Nehirurško zatezanje kapaka je moguće raditi kako preventivno (kod prvih znakova opuštanja kapaka), tako i u cilju kompletnog otklanjanja problema opuštene kože očne regije. Tretman Zatezanje kapaka Plasma Pen-om se ne može raditi tokom leta, već isključivo u periodu od jeseni do ranog proleća. Razmak, koji se preporučuje, između pojedinačnih tretmana Zatezanje kapaka je oko 3 meseca. Efekti Zatezanje kapaka Plasma Pen-om (Nehirurška blefaroplastika) su dugoročni.
14 juna, 2021

Zatezanje kapaka – Plasma Pen tretman u Vita Elos-u

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos postoji mogućnost nehirurškog zatezanja kapaka primenom Plasma Pen tehnologije. Tretman se naziva Nehirurška blefaroplastika. Nehirurška blefaroplastika podrazumeva podsticanje prirodne regeneracije kolagena i elastina, očne regije (kapaka), čime se direktno utiče na smanjenje i gubitak viška kože na kapcima. Nehirurško zatezanje kapaka je moguće raditi preventivno (kod prvih znakova opuštanja kapaka) ili cilju kompletnog otklanjanja problema opuštene kože očne regije (prisutan ptoz gornjeg kapka i opuštena koža kompletne očne regije). U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se mogu postići zavidni rezultati tretmanom Nehirurška blefaroplastika. Broj potrebnih tretmana za zatezanje kapaka je strogo individualan. Ukoliko je potrebno više tretmana zatezanje kapaka Plasma Pen-om, neophodno je ispoštovati vremenski razmak između dva tretmana, potreban da se tretirana regija regeneriše – uobičajeno oko 3 meseca.
23 aprila, 2021

Vita Elos – stručnost tima kao garancija uspeha Plasma Pen tretmana

Plasma Pen tehnologija se koristi u cilju uklanjanja bora očne regije, uklanjanja kesica (jastučića) ispod očiju, uklanjanja bora sa lica (posebno teško pristupačnih delova, kao što su uši), uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka. Tretmani Plasma Pen tehnologijom, koji se rade u Vita Elos-u su Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora, strija i ožiljaka Plasma Pen-om. Kabinet za apartnu kozmetiku, Vita Elos, koristi isključivo proverenu Plasma Pen tehnologiju, a tretman radi lekar sa višegodišnjim iskustvom u oblasti aparatne kozmetike, čime su zagarantovani željeni rezultati tretmana Plasma Pen-om. Ako lekar, prilikom prvog konsultativnog pregleda, utvrdi da stanje pacijenta nije pogodno za Plasma Pen tretman, tretman se neće raditi. Ukoliko klijent ne odabere proveren kozmetički salon za neke od Plasma Pen tretmana, izložen je ozbiljnim rizicima, koji mogu zahtevati i dugotrajno lečenje.
22 aprila, 2020

Jedan od naših tretmana za zatezanje kapaka – Ultrazvučni SMAS lifting

Nehirurško zatezanje kapaka je usluga koju preporučujemo kod nastanka spuštenih kapaka. Nehirurško zatezanje kapaka u Vita Elos-u je moguće uraditi terapijom Ultrazvučni SMAS lifting, koja daje dugoročne rezultate - do 3 godine. Nehirurško zatezanje kapaka primenom 3D HIFU tehnologije se preporučuje pacijentima nakon 35-te godine. Ova metoda koristi duboko fokusirani ultrazvuk, koji na strogo određenoj dubini deluje na SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) sloj iznad, sa strane i ispod orbite oka i time izaziva prirodno obnavljanje kolagena, što rezultira uklanjanjem viška kože sa gornjih kapaka, uklanjanjem bora oko očiju i kompletnim zatezanjem kože očne regije i podočnjaka na prirodan i neinvazivan način.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više