fbpx

Prednosti nehirurškog face lifting-a

26. jula 2023.

Sve prednosti nehirurškog face lifting-a u poređenju sa hirurškim

Hirurški face lifting podrazumeva uklanjanje viška kože lica sa ili bez zatezanja donjih tkiva, operativnim putem u opštoj anesteziji. Face lifting ili Rhytidectomy je jedna od najzastupljenijih kozmetičkih operacija. Osnovna razlika između hirurške metoda face liftinga i nehirurških metoda je invazivnost. Invazivnost je karakteristika svih vrsta hirurških face lifting tretmana. Neinvazivni, nehirurški tretmani koje Nudi Vita Elos, u cilju postizanja face lifting efekata, obuhvataju: Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting, Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
14. novembra 2022.

Face lifting – prednosti nehirurškog face liftinga u odnosu na hirurški face lifting

Novija shvatanja face liftinga ne podrazumevaju samo hirurgiju, već i drugi niz procedura, postupaka i tehnologija, koje mogu podmladiti i zateći kožu lica. Suština bilo koje vrste face lifting tehnike i postupka je da se lice učini mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Osnovna razlika između hirurške metoda face liftinga i nehirurških metoda je invazivnost. Invazivnost je karakteristika svih vrsta hirurških face lifting tretmana. Vita Elos nudi isključivo nehirurške, neinvazivne vrste face lifting tretmana.
14. januara 2022.

Prednosti nehirurškog u odnosu na hirurški face lifting

Hirurški face lifting je operativni zahvat, koji podrazumeva ili odstranjivanje dela kože ili ugradnju određenih implanta u lice. Zavisno od dela lica koji se operiše, i komplikovanost zahvata je različita. Ono što je uvek zajedničko je da postoje rezovi, konci, anestezija, period oporavka i rizici. Pored hirurgije, čiji je cilj face lifting, postoje i brojni drugi invazivni tretmani, kao što su botoks tretmani ili tretmani face liftinga upotrebom mezoniti. Kod nehirurškog face lifting-a, koji se radi u našem Kabinetu, vrši se zatezanje opuštene kože lica, ali uz značajnu razliku - nema operativnog zahvata. Nehirurški face lifting je neinvazivan metod podmlađivanja lica, koji koristi dostupne kozmetičke aparate, kao što su laseri, ultrazvuk, radiotalasi ili Plasma olovka. Efekti nehirurškog face lifting-a su kao i kod hirurškog face lifting-a dugoročni.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više