fbpx

Iskustva klijenata

12. januar 2024.

Face lifting – iskustva

Vita Elos nudi nekoliko vrsta nehirurških face lifting tretmana: Ultrazvučni SMAS face lifting, Radiotalasni lifting, face lifting Plasma Pen tretmani (Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om). Ultrazvučni SMAS lifting tretman se radi samo jednom kako bi se zategla koža lica. Efekti traju i do 3 godine. Radiotalasni lifting je face lifting tretman baziran na primeni radiotalasa koji zagrevaju kolagen vlakna i na taj način stimulišu njihovo prirodno obnavljanje. Nehirurška blefaroplastika je tretman kojim se vrši zatezanje bora oko očiju, uklanjanje kesica i tamnih kolutova oko očiju. Uklanjanje bora Plasma Pen tehnologijom podrazumeva uklanjanje bora sa svih delova lica bilo celog lica ili parcijalno, a posebno teško pristupačnih (uši). Naši zadovoljni klijenti su najbolji pokazatelj našeg rada, stručnosti i poverenja koje u nas imaju.
28. jun 2023.

Kakva su iskustva naših klijenata kada se radi o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting, koji se radi najsavremenijim ultrazvukom u domenu aparatne kozmetike, se radi u cilju uklanjanja znakova starenja i postizanja efekta kompletnog face lifting-a. Ultrazvučni SMAS lifting se preporučuje onim klijentima (i žene i muškarci) koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting terapija može raditi u 35-oj godini. Iskustva naših klijenata su pozitivna, rezultati koje smo postigli su u skladu sa očekivanjima i prisutne su sve preporuke u vezi tretmana Ultrazvučni SMAS lifting.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više