fbpx

Plasma Pen tehnologija

December 24, 2021

Lice i telo bez strija i ožiljaka

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je moguće uspešno uklanjanje strija sa svih regija tela primenom tehnologije Plasma Pen-a. Najčešće regije, koje se tretiraju u cilju uklanjanja strija, su: nadlaktice, grudi, butine, stomak, zadnjica, kukovi, unutrašnji deo kolena, listovi. Tretman Uklanjanje ožiljaka sa lica i tela se uspešno radi u Vita Elos-u primenom Plasma olovke, koja svojom načinom rada i dejstvom na kožu tokom tretmana, utiče na zatezanje kože, poboljšava kvalitet i izgled kože i sigurno i efikasno uklanja ožiljak.
December 17, 2021

Zatezanje kapaka primenom Plasma Pen tehnologije

U kabinetu Vita Elos se zatezanje kapaka radi primenom Plasma tehnologije po najvišim standardima, a tretman radi lekar iz Moskve sa višedecenijskim iskustvom iz oblasti aparatne kozmetike. Tretman zatezanje kapaka i klanjanje tamnih krugova ispod očiju primenom Plasma Pen-a (Nehirurška blefaroplastika) je baziran na prirodnom podsticanju regeneracije kolagena i elastina u predelu oka, čime se direktno utiče na smanjenje i gubitak viška kože na kapcima, odnosno smanjenje “jastučića” ispod očiju. Pored toga što se zatezanje kapaka Plasma olovkom vrši bez skalpela, te nema operativnih rizika, važna prednost ove metode zatezanja kapaka je ta što je očuvan prirodan izgled oka i nakon tretmana – fizionomija lica nije narušena.
November 29, 2021

Lifting lica – metode i tehnike koje primenjujemo

Lifting lica, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem. Tretmani za Lifting lica se rade kako bi lice bilo zategnutije, mlađe, lepše, simetričnije ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Metode i tehnike, koje se u Kabinetu primenjuju, su različite i mogu se međusobno kombinovati. Za lifting lica se koriste radiotalasi, Plasma Pen i 3D HIFU tehnologija. Tretmani za nehirurški lifting lica, koje Kabinetu nudi, su: Ultrazvučni SMAS lifting lica, Radiotalasni lifting lica, Nehirurška blefaroplastika, Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
November 19, 2021

Uklanjanje ožiljaka – Plasma Pen tehnologija

Plasma Pen tehnologija stvara strogo i precizno kontrolisanu povredu specifičnih kožnih ćelija u cilju podsticanja zatezanja kože, uklanjanja bora i proizvodnje kolagena. Ovaj postupak ne samo da utiče na zatezanje kože, već sigurno i veoma uspešno uklanja ožiljke i strije i poboljšava kvalitet i izgled kože. Uklanjanje ožiljaka primenom Plasma Pen tehnologije omogućava uspešno Uklanjanje gotovo svih vrsta ožiljaka. Uspešno uklanjanje ožiljaka u Vita Elos-u primenom Plasma Pen tehnologije podrazumeva uklanjanje sledećih vrsta ožiljaka: uklanjanje lineranih ožiljaka, nastalih posle operacije, uklanjanje širokih i glatkih ožiljaka, nastalih posle opekotina, uklanjanje reljefnih ožiljaka, nastalih posle dubokih opekotina, uklanjanje atrofičnih ožiljaka, nastalih zbog gubitka dubljih struktura kože, uklanjanje hipertrofičnih ožiljaka, koji se javljaju u granicama ranije povrede ili reza, zadebljao je, crven i može biti bolan ožiljak. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku se ne vrši uklanjanje keloidnih ožiljaka, onih koji prevazilaze granice prethodne povrede ili reza, koji su zadebljali, crveni i povremeno bolni.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više