fbpx

Edukacija za Ultrazvučni SMAS lifting

17. januar 2024.

Obuka za najsavremeniji nehirurški tretman za face lifting Ultrazvučni SMAS lifting – Vita Elos Novi Sad

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad je prvi uveo obuku za sve zainteresovane polaznike za tretman Ultrazvučni SMAS lifting - nehirurški face lifting, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama. Vita Elos Novi Sad je na taj način postao prvi studio za negu lepote koji se bavi edukacijom iz ove oblasti, ne samo u Srbiji, već i okruženju. Obuka za Ultrazvučni SMAS face lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad. Edukatori su lekar i kozmetolog. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje kursa i praktični deo nastave za polaznike.
6. septembar 2023.

Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je prvi uveo obuku za sve zainteresovane polaznike za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – nehirurški lifting lica i tela, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama. Vita Elos je na taj način postao prvi studio za negu lepote koji se bavi edukacijom iz ove oblasti, ne samo u Srbiji, već i okruženju. Edukatori su stručnjaci u oblasti aparatne kozmetike: lekar i specijalizovani kozmetičar, oba iz Moskve i sa dugogodišnjih iskustvom (preko 15 godina) iz ove oblasti rada. Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje kursa i praktični deo nastave za polaznike. Obuka se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela. Nakon uspešno završene obuke i položenog testa, polaznik je osposobljen da kao vrhunski profesionalac i stručnjak u ovoj oblasti liftinga, tretman radi samostalno, savesno, precizno, odgovorno, bez ikakvog rizika po pacijenta.
31. maj 2023.

Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos, Novi Sad

Nakon više od decenije rada, kontinuiranog ličnog i profesionalnog usavršavanja, sticanja potrebnih znanja i veština, ulaganja u najsavremeniju opremu iz oblasti aparatne kozmetike, Vita Elos je stekao uslov za širenje svojih usluga i na oblast edukacije. Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – ultrazvučni, duboki SMAS lifting je edukacija koju je Vita Elos uveo kao prvi studio za negu lepote, ne samo u Srbiji, već i okruženju. Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje obuke za tretman Ultrazvučni SMAS lifting i praktični deo nastave za polaznike. Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela. Cilj obuke za tretman Ultrazvučni SMAS lifting je osposobljavanje budućih praktičara Ultrazvučni SMAS lifting terapije kao vrhunskih profesionalaca i stručnjaka.
21. decembar 2022.

Specijalna ponuda kabineta Vita Elos – edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting je takva da podrazumeva da svaki polaznik prođe, tokom obuke, i kroz teorijski i kroz praktični deo nastave. Tokom obuke se vrši i video prezentacija tretmana i praktičan rad na tri modela (od kojih jedan tretman Ultrazvučni SMAS lifting, završni, radi sam polaznik). Obuka traje 4 dana po 6 h dnevno – ukupno 18 h, a po potrebi i nešto više, zavisno od polaznika. Edukacija za Ultrazvučni SMAS lifting je strogo individualna. Nakon uspešno završene obuke za tretman Ultrazvučni SMAS lifting, polaznik je osposobljen da kao vrhunski profesionalac i stručnjak, tretman radi samostalno, savesno, precizno, odgovorno, bez ikakvog rizika po pacijenta.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više