fbpx

Edukacija za Ultrazvučni SMAS lifting

8 septembra, 2021

Obuka u našem kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je prvi uveo obuku za sve zainteresovane polaznike za tretman Ultrazvučni SMAS lifting - nehirurški lifting lica i tela, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama. Vita Elos je na taj način postao prvi studio za negu lepote koji se bavi edukacijom iz ove oblasti, ne samo u Srbiji, već i okruženju. Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Edukatori su lekar i kozmetolog. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje kursa i praktični deo nastave za polaznike. Obuka je u trajanju od 4 dana kursa po 6h dnevno. Ukupno 18h, a po potrebi i nešto više, zavisno od polaznika. Obuka se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela. Nakon uspešno završene obuke i položenog testa, polaznik je osposobljen da kao vrhunski profesionalac i stručnjak u ovoj oblasti liftinga, tretman radi samostalno, savesno, precizno, odgovorno, bez ikakvog rizika po pacijenta. Kabinet nudi konsultacije sa lekarom i kozmetičarom za sve polaznika koji su uspešno završili obuku u trajanju od 3 meseca nakon završene obuke i u tom periodu Vita Elos sve vreme prati rad edukovanog polaznika.
30 juna, 2021

Edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos

Praćenje najnovijih dostignuća je svakako jedna od primarnih stvari za naš tim u cilju unapređenja kvaliteta pružanja usluga iz oblasti aparatne kozmetike, kao i korišćenja najsavremenije tehnologije – primer 3D HIFU tehnologija kojom se radi tretman Ultrazvučni SMAS lifting. U toj nameri, Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je uveo obuku za sve zainteresovane polaznike za tretman Ultrazvučni SMAS lifting - nehirurški lifting lica i tela, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama. Obuka (edukacija) za tretman Ultrazvučni SMAS lifting se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela. Obuka je u trajanju od 4 dana kursa po 6 h dnevno. Ukupno 18 h, a po potrebi i nešto više, zavisno od polaznika. Edukacija za Ultrazvučni SMAS lifting polazniku, koji ju je uspešno završio i položio test, nudi osposobljenost da kao vrhunski profesionalac i stručnjak u ovoj oblasti liftinga, tretman radi samostalno, savesno, precizno, odgovorno, bez ikakvog rizika po pacijenta.
10 marta, 2021

Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting u našem Kabinetu

Praćenje najnovijih dostignuća je svakako jedna od primarnih stvari za Vita Elos u cilju unapređenja kvaliteta pružanja usluga iz oblasti aparatne kozmetike, kao i korišćenja najsavremenije tehnologije – primer 3D HIFU tehnologija kojom se radi tretman Ultrazvučni SMAS lifting. U toj nameri, Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je uveo obuku za sve zainteresovane polaznike za tretman Ultrazvučni SMAS lifting - nehirurški lifting lica i tela, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama.
21 oktobra, 2020

Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting dostupna samo u Vita Elos-u

Vita Elos je prvi kozmetički salon koji se bavi edukacijom za tretman Ultrazvučni SMAS lifting, ne samo u Srbiji, već i okruženju. Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting je postala deo naše ponude iz više razloga: želja da se približi ova vrsta usluge što većem broju pacijenta, širenjem znanja i veština kroz edukaciju, afirmacija prirodnog načina zatezanja kože lica i tela, jer je naš primarni cilj da se lepota neguje i očuva na neinvazivan način, osposobljenost našeg Kabineta i u pogledu opreme i u pogledu stručnosti kadrova za pružanje ove vrste usluge. Obuka traje 4 dana po 6 h dnevno - ukupno 18 h, a po potrebi i nešto više, zavisno od polaznika. Edukacija za Ultrazvučni SMAS lifting je strogo individualna.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više