fbpx

Prednosti Ultrazvučnog SMAS liftinga

24 juna, 2020

Ultrazvučni SMAS lifting – sve prednosti ovog tretmana u odnosu na invazivne postupke face lifting-a

U poređenju sa vrstama face lifting-a kao što su botoks, hijaluron ili mezoniti, Ultrazvučni SMAS lifting ima niz prednosti: neinvazivan je, ne dovodi do asimetrije lica, ne podrazumeva ubrizgavanje stranih supstanci, nema modrica, nema oštećenja krvnih sudova, a rezultati tretmana su dugoročni – do 3 godine.
30 oktobra, 2019

Sve prednosti Ultrazvučnog SMAS liftinga

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški, ultrazvučni lifting lica (i tela) koji se radi kao jedinstvena metoda zatezanja lica i tela bez skalpela uz dugoročne efekte. Osnovna prednost Ultrazvučnog SMAS liftinga se ogleda u neinvazivnosti postupka uz dugoročne efekte, bez nuspojava. Osnovne prednosti Ultrazvučnog SMAS liftinga su: dubina na kojoj deluje, temperatura na kojoj deluje, proces tretmana i mogućnost vizuelizacije postupka.
13 marta, 2019

Ultrazvučni SMAS lifting – sve prednosti nehirurškog liftinga lica i tela

Prednosti Ultrazvučnog SMAS liftinga, kao nehirurškog tretmana za zatezanje kože lica i tela, se ogledaju u njegovim efektima, prirodnom načinu obnavljanja kolagena i izbegavanju svih mogućih komplikacija vezanih za hirurški tretman liftinga lica i tela.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više