fbpx

Zatezanje lica nehirurškim putem

22. novembra 2023.

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman za nehirurško zatezanje kože

Bore su najvidljiviji oblik promena na koži, koje se kod starenja prvo primećuju. Bore ili ritide, su nabori na koži nastali usled opuštanja kože. Starosne bora na koži se stvaraju: ponavljanjem ustaljenih izraza lica, usled oštećenja kože pod dejstvom sunca i UV zračenja, nekih lekova, pušenja, stresa, loše hidratacije, kao i pod uticajem raznih drugih faktora, među kojima su i genetska predispozicija. Nastanak bora se ne može zaustaviti, ali se može usporiti konstantnom negom i zaštitom kože, kao i odgovarajućim anti-aging tretmanima. Anti-aging tretman lica, koji se radi kao jednokratni tretman, je Ultrazvučni SMAS lifting. Ovaj tretman poboljšava stanje i kvalitet kože, turgora, utiče na rast kolagena i elastina, te je na taj način moguće očuvati formu ovala lica. Smanjenje i nestanak bora se javljaju kao rezultat svih procesa na koje tretman Ultrazvučni SMAS lifting utiče.
15. novembra 2023.

Preporuke u vezi tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Kabinet za aparatnu kozmetiku se specijalizovao za usluge iz oblasti kozmetologije, koje su bazirane na upotrebi najsavremenije opreme, tehnologije i aparature za sve kozmetičke tretmane. Prateći najnovija dostignuća, tretman Ultrazvučni SMAS lifting se radi kao jedan od najsavremenijih nehirurških tretmana zatezanja lica i tela. Brojni zadovoljni klijenti i zavidni rezultati koji su se postigli idu u prilog Kabinetu i svim preporukama koje ima. Preporuke u vezi tretmana Ultrazvučni SMAS lifting: stručnost osoblja, ljubaznost stručnog tima, raspoloživost i dostupnost tima pacijentima i nakon tretmana, higijenski standardi, zadovoljstvo klijenata postignutim rezultatima, povoljne cene.
25. oktobra 2023.

Prirodan nehirurški lifting lica tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Prirodan način zatezanja lica je danas jedina alternativa hirurgiji i daleko je sigurniji metod, bez rizika i neželjenih pojava – Ultrazvučni SMAS lifting tretman. Ultrazvučni SMAS lifting, kao nehirurška terapija zatezanja kože, dovodi do prirodnih rezultata, budući da telo prirodnim putem zamenjuje istrošeni kolagen novim. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni i to između 1,5 i 3 godine (što je individualno) računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije – 6 meseci nakon procedure. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica primenom duboko fokusiranog ultrazvuka nudi naš Kabinet, ako vrlo popularni i široko prihvaćenu opciju liftinga lica i uklanjanja vidljivih znakova starenja.
11. oktobra 2023.
Usluge Vita Elos-a namenjene muškarcima

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman zatezanja lica namenjen i muškarcima

Ultrazvučni SMAS lifting se preporučuje onim muškarcima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting terapija može raditi u 35-oj godini. Ultrazvučni SMAS lifting je preporučuje dvema grupama muškaraca: onima koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata, onima koji su uradili hirurško zatezanje kože, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više