fbpx

Trajna epilacija 808 Diod laserom

December 27, 2021

Tretmani koji se mogu raditi u zimskom periodu u kabinetu Vita Elos

Pojedini kozmetički tretmani, se mogu raditi tokom cele godine, dok za neke postoje ograničenja – tretmani se preporučuju samo u toku zimskog perioda. Osnovni savet Vita Elos-a, a u cilju zaštite i sigurnosti klijenata, je da se ne rade svi kozmetički tretmani tokom leta, nego se određene vrste tretmana rade samo u zimskom periodu. Sledeće tretmane, koje nudimo, se mogu sigurno, bezbedno i uspešno raditi i tokom zimskog perioda: Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) tretmanom Depigmentacija laserom i tretmani primenom Plasma Pen tehnologije. Svi ostali tretmani, koje Kabinet nudi, se mogu raditi u toku cele godine, i zimi i leti. To su tretmani: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Laserski karbonski piling, Ultrazvučna kavitacija, Radiotalasni lifting lica i tela, Uklanjanje tetovaža i Uklanjanje trajne šminke.
December 13, 2021

Laserska trajna epilacija – oslobodite se neželjenih dlačica trajno po pristupačnim cenama

Kabinet za aparatu kozmetiku Vita Elos nudi uslugu Laserska trajna epilacija, kao veoma efikasan način za rešavanje problema uraslih dlaka i estetski i/ili psihološki problema uzrokovan usled pojačane i/ili neželjene maljavosti kod oba pola. Tretman Laserska trajna epilacija se radi 808 Diod laserom, čime je zagarantovan maksimalan učinak tretmana, a rizik od povrede je u potpunosti eliminisan. Za tretman Laserska trajna epilacija je važno da se radi u periodu kada je dlaka u fazi rasta (anagena faza), jer je tada 80 do 90% dlaka u fazi rasta, te je učinak lasera maksimalan. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se može uraditi tretman Laserska trajna epilacija lica i tela po najpristupačnijim cenama u gradu.
November 15, 2021

Trajna epilacija – o tretmanu u kabinetu Vita Elos

Trajna epilacija je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu, koji se u Kabinetu Vita Elos radi Diod 808 laserom (Germany bars). Velike dimenzije manipulatora (27x15 mm), kao i pojačan sistem hlađenja, omogućava da tretman Trajna epilacija bude brz i komforan. Laserska trajna epilacija sa obavlja tokom faze rasta dlake, jer je tada najbolje delovanje lasera. Tretman Trajna epilacija na istoj regiji se ponavlja u određenim razmacima, zbog različitih faza rasta dlake. Nakon tretmana Trajna epilacija laserom regiju nije potrebno mazati kremom, a već nakon 48 sati od tretmana Laserska trajna epilacija moguće je sunčanje. Laserska trajna epilacija se i kod žena i kod muškaraca može raditi na malim i velikim regijama tela i lica.
October 29, 2021

Trajna epilacija – najuspešniji tretman trajnog uklanjanja neželjenih dlaka

Trajna epilacija je tretman koji omogućava trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa svih delova tela. Za tretman Trajna epilacija se koristi 808 Diod laser u kabinetu Vita Elos, koji ima dužinu talasa 808 nm i za razliku od većine drugih vrsta aparata za tretman Trajna epilacija garantuje dublje prodiranje zraka u potkožni sloj ka folikulama dlake i efikasno ih uništava. Trajna epilacija je brz i komforan tretman, kojim se uklanjanju čak i svetle dlačice. Jedino ograničenje tretmana Trajna epilacija je nemogućnost uklanjanja sedih dlaka tj. onih dlaka koje ne sadrže pigment.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više