fbpx

Trajna epilacija 808 Diod laserom

12 februara, 2021
trajna epilacija

Trajno uklanjanje neželjenih dlaka laserom

Trajno uklanjanje neželjenih dlaka (laserska trajna epilacija) je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću 808 Diod lasera, koji emituje laserski snop odgovarajuće talasne dužine. Tretman Trajno uklanjanje neželjenih dlaka (laserska trajna epilacija) se može raditi tokom cele godine i podjednako je uspešan i kod žena i kod muškaraca. Postupkom tretmana Trajno uklanjanje neželjenih dlaka (laserska trajna epilacija) se dlaka u potpunosti trajno uklanja, te ih u tretiranoj regiji neće više biti - neće ponovo rasti.
25 januara, 2021

Laserska trajna epilacija pazuha

Regija pazuha je jedna od najosetljivijih i najnežnijih regija tela. U zoni pazuha se nalazi mreža limfnih čvorova i žlezda. Upravo zbog toga postoje i brojne predrasude vezane za tretman Laserska trajna epilacija u tom predelu. Ono što je činjenica je da je stav lekara i stručnog tela takav da se Laserska trajna epilacija pazuha može raditi bez ikakve bojazni od negativnih posledica, jer laserski snop prodire samo par milimetara ispod površine kože, dok se žlezdane strukture nalaze dublje i bivaju nedirnute. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se radi tretman Laserska trajna epilacija pazuha 808 Diod laserom (nemačka, proverena i testirana oprema), koji ima izuzetan sistem hlađenja, čime se povećava komfor tretmana Laserska trajna epilacija pazuha i omogućava postizanje zavidnih rezultata.
8 januara, 2021

Laserska trajna epilacija – najpovoljnije cene u našem Kabinetu

Tretman Laserska trajna epilacija je tretman koji preporučujemo svim svojim klijentima (i ženama i muškarcima) zbog brojnih prednosti, koje nudi. Pored trajnog oslobađanja neželjenih dlačica i rešavanja pitanja neželjene maljavosti sa bilo kod dela lica ili tela, kao i vrlo povoljne cene ove usluge u našem Kabinetu, prisutni su i drugi razlozi. Laserska trajna epilacija je potpuno bezbedna i bez rizika po klijenta, a tretman radi naš tim stručnjaka što je garancija postizanja željenih rezultata. Laserska trajna epilacija štedi vaš novac i vreme, jer nema stalnih odlazaka na depilaciju, nema više nema urastanja dlaka, crvenila i iritacije, te ste uvek spremni za svaki neočekivani događaj (bazen, plaža). Laserska trajna epilacija se radi kao serija tretmani, čiji broj je individualan i zavisi od pola, hormonskog statusa i opšteg zdravstvenog stanja klijenta (od 8 do 15 tretmana). Cene pojedinačnih tretmana Laserska trajna epilacija se kreću od 1.000,00 RSD za nausnice pa do 10.000,00 RSD za Lasersku trajnu epilaciju intimne regije za muškarce.
14 decembra, 2020
Specijalizovane usluge za muškarce u Vita Elos-u

Laserska trajna epilacija – rešavanje pitanja neželjene maljavosti i za muškarce

Vita Elos je specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce podjednako. Kod svakog našeg tretmana, klijentima se nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po pristupačnim cenama. Tretman Laserska trajna epilacija je postao sve više popularan i kod muške populacije. Ukoliko naš klijent želi da se oslobodi neželjenih dlaka, tretman Laserska trajna epilacija je najbolje rešenje, jer je tretman efikasan, bezbedan, bezbolan, bez propratnih neželjenih efekata i daje trajne rezultate. Laserska trajna epilacija se može raditi na malim i velikim regijama tela i lica i kod muškaraca i kod žena.