fbpx

Nehirurško zatezanje lica i tela

1. jun 2022.

Ultrazvučni SMAS lifting – nehirurški face lifting dostupan po najpovoljnijim cenama u Vita Elos-u u Srbiji

Ultrazvučni SMAS lifting je svetski priznata terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologije), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine). U Vita Elos-u se tretman Ultrazvučni SMAS lifting radi po najpovoljnijim cenama u Srbiji, kako bi tretman bio dostupan što većem broju klijenata koji imaju estetski problem – opušteni kožu lica ili tela i prisutne bore.
25. maj 2022.
Kolagen

Prirodno obnavljanje kolagena tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Kolagen ima tu sposobnost da se prirodno obnavlja. Upravo na toj njegovoj sposobnosti se bazira tretman Ultrazvučni SMAS lifting – duboko fokusiranim ultrazvukom se stimuliše kolagen i podstiče njegovo prirodno obnavljanje, a efekti su zatezanje kože i gubitak ili smanjenje bora. Terapijom Ultrazvučni SMAS lifting se vrši prirodna stimulacija rasta kolagena, što direktno utiče na vraćanje mladalačkog izgleda i postizanje lifting efekat tretirane regije lica ili tela. Ultrazvučni SMAS lifting, kao terapija, je potpuno prilagođena strukturi i obliku kolagena na način da 3D HIFU tehnologija sa svojim manuelnim nastavcima može da deluje na dubini i korena kolagena i grana kolagena. Efekat tretmana Ultrazvučni SMAS lifting potpuniji – efekat kompletnog liftinga uz poboljšanje glatkoće i strukture kože.
18. maj 2022.

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman zatezanja i lica i tela

Efekat kompletnog face lifting-a se može postići tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting. Kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting se primenjuje 3D HIFU tehnologija, te zahvaljujući njenim karakteristikama danas postoji prirodni i neinvazivni način zatezanja kože lica – prirodan face lifting. Zatezanje lica (face lifting), ovom metodom, se može se raditi parcijalno (problematični delovi lica) ili kao tretman zatezanja kože celog lica. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting može podjednako uspešno da se primenjuje i za zatezanja opuštenih delova kože, kao što su nadlaktice, stomak, butine, zadnjica. Princip delovanja tehnologije i postupka je isti kao i kod face lifting-a, uz određenu razliku – primena drugih manuelnih nastavaka za telo (kertridža), koji prodiru dublje. Kao i kod zatezanja lica, nakon 180 dana od tretmana se vidi pun efekat – vreme potrebno da se prirodnim putem obnovi kolagen stablo i time podigne i zategne tretirana regija tela.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više