fbpx

Trajna epilacija ELOS-om

2. jul 2018.
VITA ELOS

Vita Elos – mesto za negu i očuvanje vaše lepote

Vita Elos nudi vrhunski kvalitet za svaku uslugu i visoke higijenske, zdravstvene i stručne standarde, kao osnov pravilne nege i lepote. Svoju specijalizaciju zasniva na dugogodišnjem iskustvu svog tima: kozmetičara i lekara. Vita Elos vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet kozmetičkih usluga iz domena aparatne kozmetike po pristupačnim cenama.
11. april 2018.
ELOS aparat

Tretmani iz oblasti aparatne kozmetike koji se rade multifunkcionalnim aparatom u Vita Elos-u

Vita Elos je kabinet specijalizovan za aparatnu kozmetiku. Jedan od aparata koje koristimo u pružanju brojnih kozmetičkih usluga je i multifunkcionalni aparat sa više funkcija. Multifunkcionalni aparat je aparat koji se koristi u Vita Elos-u i sadrži 4 funkcije (4 manipulatora): Nd:YAG laser, ELOS, manipulator za ultrazvučnu kavitaciju i manipulator za radiotalasni (radiofrekventni) lifting. Aparat ima jak sistem hlađenja, što daje mogućnost da se tretmani rade visokim jačinama bez ikakvog oštećenja kože.
9. februar 2018.
Trajna epilacija Elos-om

Trajna epilacija ELOS-om – drugi vid trajne epilacije u Vita Elos-u

Trajna epilacija ELOS-om je vid trajne epilacije koji se radi pomoću ELOS tehnologije. Trajna epilacija Elos-om deluje na folikul dlake sinergetski, dvema energijama, sa istim ciljem – uništavanje folikula dlake. Sinergetski postupak omogućava da se Trajna epilacija radi tako da svetlo prolazi kroz dlaku, dok radiotalasi provede energiju dublje i pomažu da se folikula dlake ugreje jače. Ovaj metod dovodi do toga da se dlaka rasprsne od topline i na taj način ošteti svoj koren. Sa oštećenjem korena dlake značajno se usporava i njen rast i trajno uništava.
2. februar 2018.
Lifting lica i lifting tela - cenovnik

Koje sve usluge nudi Vita Elos

Vita Elos Novi Sad vam nudi sledeće usluge: Ultrazvučni, nehirurški SMAS lifting, trajna epilacija 808 Diod laserom, trajna epilacija Elos-om, depigmentacija laserom, laserski karbonski piling, trajna šminka kapaka, trajna šminka usana, trajna šminka obrva (senčenje obrva), uklanjanje tetovaža, uklanjanje trajne šminke, uklanjanje akni ELOS-om, ultrazvučna kavitacija i radiotalasni lifting.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više