fbpx

Nehirurško uklanjanje strija

23 aprila, 2021

Vita Elos – stručnost tima kao garancija uspeha Plasma Pen tretmana

Plasma Pen tehnologija se koristi u cilju uklanjanja bora očne regije, uklanjanja kesica (jastučića) ispod očiju, uklanjanja bora sa lica (posebno teško pristupačnih delova, kao što su uši), uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka. Tretmani Plasma Pen tehnologijom, koji se rade u Vita Elos-u su Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora, strija i ožiljaka Plasma Pen-om. Kabinet za apartnu kozmetiku, Vita Elos, koristi isključivo proverenu Plasma Pen tehnologiju, a tretman radi lekar sa višegodišnjim iskustvom u oblasti aparatne kozmetike, čime su zagarantovani željeni rezultati tretmana Plasma Pen-om. Ako lekar, prilikom prvog konsultativnog pregleda, utvrdi da stanje pacijenta nije pogodno za Plasma Pen tretman, tretman se neće raditi. Ukoliko klijent ne odabere proveren kozmetički salon za neke od Plasma Pen tretmana, izložen je ozbiljnim rizicima, koji mogu zahtevati i dugotrajno lečenje.
2 aprila, 2021

Tretman za uklanjanje strija u kabinetu Vita Elos

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je omogućen tretman za Uklanjanje strija sa svih regija tela i kod žena i kod muškaraca podjednako efikasno, primenom tehnologije Plasma Pen. Postupak Uklanjanja strija podrazumeva nekoliko koraka, kojima se uspešno i efikasno tretira područje zahvaćeno ovim promenama na koži i rešava problem neželjenih strija. Uklanjanje strija Plasma Pen-om radi lekar u sterilnim uslovima i po strogo propisanoj proceduri, kako bi se eliminisale sve mogućnosti neželjenih nuspojava tretmana.
21 decembra, 2020

Plasma Pen – proverena tehnologija za uspešno uklanjanje strija

Strije se javljaju usled rastezanje kože, koje nije praćeno adekvatnom proizvodnjom kolagena, a koji bi omogućio znatno veću elastičnost kože pri njenom intenzivnom rastezanju. U Vita Elos-u, kao Kabinetu za aparatnu kozmetiku, se vrši nehirurški tretman uklanjanja strija sa svih regija tela - Uklanjanje strija primenom Plasma Pen tehnologije. Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen se izvodi uz poštovanje najviših higijenskih standarda i propisanih proceduralnih koraka. Procedura tretmana Uklanjanje strija se bazira na delovanju plazma zraka na mikroregije kože, koje su pogođene strijama (butine, stomak, bokovi, unutrašnja strana kolena, listovi). Efekti koji se postižu tretmanom Uklanjanje strija Plasma Pen-om: uklanjanje strija nehirurškim putem, bez ikakvih otvorenih rana, ožiljaka, infekcija i gubitka pigmenta, rešavanje estetskog problema, vraćanje prirodnog izgleda kože bez vidljivih linija duž stomaka, butina, bokova, listova, unutrašnjeg dela kolena, zatezanje kože tretirane regije usled povećane proizvodnje kolagena, podmlađivanje kože uz dugoročne rezultate.
6 novembra, 2020

Kako tretmanom Plasma olovkom vršimo uklanjanje strija

Danas postoje brojni tretmani u salonima lepote i ordinacijama plastične hirurgije, koji se nude u cilju uklanjanja strija. U Vita Elos-u, kao Kabinetu za aparatnu kozmetiku, se vrši nehirurški tretman uklanjanja strija sa svih regija tela - Uklanjanje strija primenom Plasma Pen tehnologije. Sam postupak Uklanjanja strija Plasma Pen-om podrazumeva nekoliko koraka, kojima se uspešno i bez ikakvih neželjenih nuspojava efikasno tretira područje zahvaćeno ovim promenama na koži. Konačan rezultat tretmana Uklanjanje strija Plasma Pen-om je zatezanje kože tretirane regije, izjednačavanje sa bojom netretirane regije kože i nestajanje strija.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više