fbpx

Viseće bradavice

29. mart 2024.

Uklanjanje papiloma i keratoza laserom – cena tretmana

Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje visećih bradavica je u našem Kabinetu moguće u potpunosti u okviru tretmana depigmentacija laserom. Najčešće je dovoljan samo jedan tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) da se „viseća bradavica“ ukloni. U Kabinetu se tretman Uklanjanje keratoza radi samo ukoliko su sveže keratoze i još uvek meke, dok stare, nabubrene i keratoze sa čvrstom krastom mogu da se uklone samo hirurškim putem. Tretman Uklanjanje keratoza se radi u sklopu tretmana Depigmentacija laserom (Nd:YAG laser) sa visokom stopom uspešnosti tretmana.
7. april 2023.
Uklanjanje visećih bradavica

Uklanjanje visećih bradavica – usluga kabineta Vita Elos

Viseća bradavica se određuje kao polipoidni izraštaj na koži virusnog porekla, kao pojedinačni ili višestruki. Mogu da variraju u izgledu od glatkih do blago naboranih, boje mesa ili blago smeđe boje i vise na maloj stabljici. Viseća bradavica se mogu javiti na bilo kom delu tela. Najčešće se pojavljuju na: vratu, kapcima, pazuhu, podlakticama, dojkama i preponama. Obično su stečeni (nisu prisutni pri rođenju) i mogu se pojaviti kod bilo koga tokom bilo kog perioda života. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan metod za Uklanjanje visećih bradavica – odstranjivanje najsavremenijim, testiranim laserom u okviru usluge Depigmentacija laserom. Laser, koji se koristi je prilikom ove usluge je Nd:YAG laser. Metod Uklanjanje visećih bradavica je vrlo efikasan i jednostavan, bez ikakvih neželjenih efekata, bez krvi i bez ožiljaka.
26. decembar 2022.
Uklanjanje visećih bradavica

Kako rešavamo problem visećih bradavica u Kabinetu

Viseće bradavice često mogu uzrokovati probleme, pored estetskih, kao što su iritacija ili upala. Najbolje rešenje u slučaju da se pojavio papilom je tretman Uklanjanje viseće bradavice, čime se sprečavaju sve neprijatnosti vezane za njih. Na ovaj način se deluje i preventivno (čim se primeti promena na telu u vidu visećih bradavica), pa su efekti tretmana višestruki. Tretman Depigmentacija laserom je tretman kojim se nehirurškim putem, već primenom lasera, uklanjanja viseća bradavice. Za tretman Uklanjanje visećih bradavica se koristi Nd:YAG laser. Uklanjanje visećih bradavica laserom ima svoju osnovnu prednost – laser ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana i veoma je efikasan nehirurški metod uklanjanja visećih bradavica.
24. oktobar 2022.
Uklanjanje visećih bradavica

Uklanjanje visećih bradavica tretmanom Depigmentacija laserom

Viseće bradavice (pigmentne promene na koži) ne uzrokuju nikakve tegobe, osim u slučaju ako dođe do dugotrajne i stalne iritacije ili ako se povrede. Tada može doći do njihove inflamacije, naglog rasta ili pojave bolova. Najbolje rešenje u tom slučaju je tretman Uklanjanje visećih bradavica laserom, čime se sprečavaju dalje neprijatnosti vezane za njih. Uklanjanje visećih bradavica je u našem Kabinetu moguće u potpunosti. Najčešće je dovoljan samo jedan tretman Uklanjanje visećih bradavica da se „viseća bradavica“ ukloni. Postupak Uklanjanje visećih bradavica traje nekoliko sekundi, bezbolan je (ne zahteva lokalnu anesteziju), nema krvi tokom ili nakon tretmana, ne ostaju nikakvi ožiljci na mestu gde je bio papilom.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više