fbpx

Radiotalasni lifting Vita Elos

21. jun 2024.
Lifting lica - Vita Elos

Radiotalasni lifting lica i vrata

Radiotalasni lifting je tretman sa višestrukim efektima, usmerenim na poboljšanje izgleda i zategnutosti kože. U pojedinačnim tretmanima, radiotalasima je moguće tretirati regije lica i vrata. Najbolji efekti se postižu ukoliko se ove dve regije tretiraju istovremeno i time se postižu ujednačeni rezultati – zategnutija koža lica i vrata, poboljšan kvalitet kože, svežiji izgled, koji je vidljiv odmah nakon tretmana Radiotalasni lifting. Zatezanje lica i vrata tretmanom Radiotalasni lifting se radi radiotalasima (manipulator multifunkcionalnog aparata).
5. april 2024.
Radiotalasni lifting

Tretman Radiotalasni lifting za lice bez bora

Radiotalasni lifting je bipolarna radiofrekventna metoda, kojom se deluje na derm, gde se prirodno proizvode elastin i kolagen koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost kože. Tretman je efikasan do 35-te godine, kada su krenuli prvi znaci starenja, kao i za preventivno produženje mladalačkog izgleda kože lica. U pojedinačnim tretmanima Radiotalasni lifting, radiotalasima je moguće je tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan. Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima. Radiotalasni lifting je tretman zatezanja lica, koji se može raditi tokom cele godine.
11. mart 2024.
Radiotalasni lifting

Paket usluga Radiotalasni lifting – najpovoljnije cene u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Paket usluga za tretman Radiotalasni lifting lica podrazumeva da se po ceni jedne zone tretmana rade dve. Ovaj paket uštede znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može po istoj ceni raditi i zona lica i zona vrata. Povoljnost paketa uštede za tretman Radiotalasni lifting se ne ogleda samo u cenovnoj povoljnosti, već i kreiranju paketa koji daje izuzetne efekte kod zona kod kojih su znaci starenja najuočljiviji i koje su najčešće pogođene gubitkom elastina i kolagena gotovo istovremeno – regija lica i vrata. Ova paket usluga daje mogućnost da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica radi, po istoj ceni od 2.000,00 RSD i zona lica i zona vrata. Posebno treba istaći da ovaj paket usluge daje veliku uštedu, jer se tretman Radiotalasni lifting najčešće radi kao serija od 10 vezanih tretmana.
2. februar 2024.
Lifting tela u Vita Elos-u

Radiotalasni lifting tela – o tretmanu

Tretman Radiotalasni lifting se radi u cilju zatezanja opuštene kože lica, ali se u kabinetu Vita Elos Novi Sad tretira i telo sa podjednako dobrim rezultatima tretmana. Delovi tela koji se uspešno zatežu tretmanom Radiotalasni lifting tela su nadlaktice, stomak, unutrašnji i spoljašnji deo butina, zadnjica. Za Radiotalasni lifting tela se mogu navesti brojne prednosti: tretman se može raditi tokom cele godine, nije bolan, ne zahteva nikakvu formu anestezije, niti zahteva posebno mirovanje nakon tretmana, a rezultati su vidljivi odmah. Sa tretmanom Radiotalasni lifting tela treba početi već u 30-tim godinama, čim se pojave prvi znaci opuštanja kože (ruku, stomaka, butina, zadnjice), kako bi efekti bili bolji i dugoročniji.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više