fbpx

Puder obrve Vita Elos

29 avgusta, 2022

Puder obrve – šta su, kako se rade i kome su namenjene

Puder obrve su danas jedna od najpopularnijih i ujedno najefektnijih tehnika za postizanje ujednačenog, prirodnog i željenog izgleda obrva. Trajna šminka obrva u tehnici senčenja obrva ili puder obrve je potpuno neinvazivna metoda koja daje efekte na duži rok. Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili puder obrve je mnogo bezbednije i bezbolnija u odnosu na ostale tehnike trajne šminke obrva, jer nema krvarenja, sukrvice, ožiljaka, niti bilo kakvih drugih negativnih posledica.
25 jula, 2022

Šta su puder obrve i kome su namenjene

Puder obrve su minimalno invazivna, savremena metoda trajne šminke obrva, kojom se postižu izuzetni rezultati u korigovanju i naglašavanju izgleda obrva. Puder obrve ili “powder eyebrows” su vid trajne šminke obrva primenom tehnike senčenja. Puder obrve se rade kao blago, polutransparentno senčenje na veoma maloj dubini i osnovni efekat koji se na taj način postiže je potpuno prirodan izgled obrva u skladu sa izgledom oka i fizionomijom lica. Puder obrve su namenjene: starijim, zrelijim ženama sa retkim, spuštenim obrvama ili osobama koje su u potpunosti ostale bez obrva, osobama sa sedim obrvama ili izrazito svetlim obrvama, ženama koje ne žele svakodnevno šminkanje, ali žele lep izgled, osobama kod kojih postoji izražena anomalija na licu i koži u predelu obrva.
4 jula, 2022

Puder obrve – trajna šminka obrva tehnikom senčenja

Kod tretmana Puder obrve, trajna šminka (senčenje) obrva podrazumeva korišćenje mašinice za iscrtavanje (senčenje) obrva i to tako da se ispod postojećih dlaka iscrtavaju obrve kao senka kako bi obrve izgledale kao da su dopunjene olovkom (gustina, dužina), ali trajno. Boja koja se koristi kod trajne šminke obrva u tehnici Puder obrve može da bude jaka i gusta ili slaba (blago senčenje), u zavisnosti od želje klijenta., Puder obrve je tretman koji je mnogo bezbedniji i bezbolniji u odnosu na klasičnu trajnu šminku ili tehniku Iscrtavanje obrva japanskom metodom (microblading), jer nema krvarenja, sukrvice, ožiljaka, niti bilo kakvih drugih negativnih posledica.
30 maja, 2022

Puder obrve – idealno rešenje za negovan i prirodan izgled obrva

Trajna šminka obrva u tehnici senčenja obrva ili „puder obrve“ je potpuno neinvazivna, savremena i veoma popularna metoda, kojom se postižu zavidni rezultati u korigovanju i naglašavanju izgleda obrva. Puder obrve se rade korišćenjem mašinice za iscrtavanje (senčenje) obrva i to tako da se ispod postojećih dlaka iscrtavaju obrve kao senka, kako bi izgledale kao da su dopunjene olovkom (gustina, dužina), ali trajno. Boja, koja se koristi kod trajne šminke obrva u tehnici puder obrve, može da bude jaka i gusta ili slaba (blago senčenje), u zavisnosti od želje klijenta.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više