fbpx

Puder obrve Vita Elos

1 aprila, 2022

Cena tretmana trajne šminke obrva senčenjem (puder obrve) u našem Kabinetu

Puder obrve, kao tehnika trajne šminke obrva metodom senčenja, omogućavaju ispravljanje i ispunjavanje svih individualnih estetskih zahteva, odnosno korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica tj. obrva. Cena tretmana Trajna šminka obrva metodom senčenja (puder obrve) je 20.000,00 RSD. U cenu je uključen sam tretman, kao i prva korekcija. Jedna korekcija posle prvog urađenog tretmana puder obrve je najčešće dovoljna da se isprave eventualni nedostaci kod prvog tretmana. Svaka naredna korekcija, a koja uključuje i korekciju svih ostalih tehnika trajne šminke obrva, je 4.500, RSD.
24 januara, 2022

Trajna šminka obrva – puder obrve

Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” je danas jedna od najpopularnijih tehnika trajne šminke obrva, koja se radi kao blago polutransparentno senčenje na veoma maloj dubini, zbog čega obrve izgledaju gušće, punije i negovanije. Trajna šminka (senčenje) obrva u tehnici puder obrve podrazumeva korišćenje mašinice za iscrtavanje (senčenje) obrva kojom se ispod postojećih dlaka iscrtavaju obrve kao senka. Na taj način se postiže efekat da obrve izgledaju potpuno prirodno, kao da su dopunjene olovkom (gustina i dužina). Trajna šminka obrva u tehnici senčenja obrva ili „puder obrve“ je potpuno neinvazivna, savremena metoda, kojom se postižu izuzetni rezultati u korigovanju i naglašavanju izgleda obrva. Trajna šminka obrva u tehnici puder obrve je mnogo bezbednije i bezbolnija u odnosu na klasičnu trajnu šminku ili tehniku Iscrtavanje obrva japanskom metodom (microblading), jer nema krvarenja, sukrvice, ožiljaka, niti bilo kakvih drugih negativnih posledica.
10 decembra, 2021

Puder obrve – cena tretmana trajne šminke obrva senčenjem u našem Kabinetu

Metoda trajne šminke obrva tehnikom senčenja (puder obrve) pruža besprekoran i konstantan makeup, pa je idealno rešenje za žene koje imaju osetljivu kožu ili izraženu alergiju na određenu vrstu šminke. Puder obrve omogućava ispravljanje i ispunjavanje svih individualnih estetskih zahteva, odnosno korigovanje sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica tj. obrva. Cena tretmana Trajna šminka obrva metodom senčenja (puder obrve) je 20.000,00 RSD. U cenu je uključen sam tretman, kao i prva korekcija. Jedna korekcija posle prvog urađenog tretmana puder obrve je najčešće dovoljna da se isprave eventualni nedostaci kod prvog tretmana. Svaka naredna korekcija, a koja uključuje i korekciju svih ostalih tehnika trajne šminke obrva, je 4.500, RSD.
22 novembra, 2021

Puder obrve – uz naš stručni tim do najlepšeg izgleda vaših obrva

Trajna šminka obrva u tehnici senčenja odnosno puder obrve je permanentna šminka namenjena ulepšavanju i isticanju prirodnih crta obrva. Tretmanom Trajna šminka obrva senčenjem (puder obrve) se mogu veoma lepo resiti estetski problemi, kao što su: problema gubljenja obrva, tanke ili nepravilne obrve, loše urađene prethodne metode trajne šminke obrva. Trajna šminka se raditi kod onih klijenata koji su alergični na standardnu šminku. Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” (puder obrve) je daleko popularnija i savremenija metoda trajne šminke obrva u odnosu na japansko iscrtavanje obrva. Za razliku od japanske metode iscrtavanja obrva, puder obrve podrazumevaju korišćenje mašinice za iscrtavanje (senčenje) obrva i to tako da se ispod postojećih dlaka iscrtavaju obrve kao senka kako bi izgledale kao da su dopunjene olovkom (gustina, dužina), ali trajno. Boja koja se koristi kod puder obrva može da bude jaka i gusta ili slaba (blago senčenje), u zavisnosti od želje klijenta.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više