fbpx

Puder obrve Vita Elos

3 septembra, 2021
Puder obrve

Puder obrve – idealno rešenje za prirodan i negovan izgled obrva

Tretman Trajna šminka obrva u tehnici puder obrve (“powder eyebrows”) je danas jedna od najpopularnijih tehnika trajne šminke obrva zbog efekata koji se postižu (puder obrve izgledaju gušće, punije i negovanije) i same metode tretmana (daleko bezbedniji i bezbolniji za pacijenta u odnosu na druge tehnike). Trajna šminka obrva u tehnici puder obrve se preporučuje iz sledećih razloga: nema krvarenja, sukrvice, ožiljaka, niti bilo kakvih drugih negativnih posledica tretmana Trajna šminka obrva u tehnici puder obrve, puder obrve odgovaraju gotovo svima ženama koje žele da imaju dugotrajno lepe obrve, trajna šminke obrva u tehnici puder obrve se uopšte ne primećuje, jer obrve imaju prirodan izgled, bez strogih kontura, imaju “blag i nežan” oblik, kao da su obrve našminkane mekom olovkom ili senkom (otuda i naziv „puder obrve“).
2 avgusta, 2021
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows

Puder obrve – prirodan izgled obrva tehnikom senčenja obrva

Puder obrve ili “powder eyebrows” je naziv za tehniku trajne šminke obrva u vidu senčenja obrva. Trajna šminka obrva u vidu blagog, polutransparentnog senčenja (puder obrve), se radi na veoma maloj dubini i osnovni efekat koji se na taj način postiže je potpuno prirodan izgled obrva u skladu sa izgledom oka i fizionomijom lica. Puder obrve, kao tehnika trajne šminke obrva (senčenje obrva), se preporučuju iz više razloga: ne primećuje se da je obrva korigovana tehnikom trajnog šminkanja, jer obrve imaju prirodan izgled, “blag i nežan” oblik bez strogih kontura, uneti pigment vremenom ne bledi, niti “pliva” u koži, te obrve posle nekog vremena ne postaju plavkaste ili crvenkaste, zavisno od njihovog prirodnog pigmenta, trajnost izgleda i boje obrva nakon tretmana puder obrve je od 1 do 2 godine (individualno).
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više