fbpx

Radiotalasni lifting – paket tretman

Uspešno uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
5. maj 2023.
Nega kože posle tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
10. maj 2023.
Uspešno uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
5. maj 2023.
Nega kože posle tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
10. maj 2023.
Prikaži sve

Radiotalasni lifting – paket tretman

TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u

RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasni lifting je tretman koji se primenjuje u svrhu uklanjanje bora lica i zatezanje opuštene kože lica i kože bez volumena. Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, koji se primenjuje i na licu i na telu. Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine, što je jedna od velikih prednosti tretmana.
Radiotalasni lifting je veoma popularan nehirurški metod, jer nema nuspojava, a rezultati su vidljivi odmah. Preporučuje se od 25-te godine (kada već dolazi do postepenog gubitka kolagena) pa do 45-te godine.
Zatezanje lica tretmanom Radiotalasni lifting se radi radiotalasima (manipulator multifunkcionalnog aparata). Multifunkcionalni aparat ima bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod tretmana Radiotalasni lifting.
Procedura tretmana Radiotalasni lifting lica i vrata započinje čišćenjem tretirane regije, zatim nanošenjem gela preko tretirane regije i malom sondom (bipolarnim manipulatorom sa kontaktnim nanogelom) se prelazi po tretiranoj površini, čime se stvara toplota – radiotalasi zagrevaju površinski sloj kože (40-42⁰C), kao i srednji sloj (55-60⁰C) u kojem se nalaze kolagen i elastin, a elastična vlakna, koja daju čvrstinu koži, na to zagrevanje reaguju pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana (vrši se stimulacija fibroblastnih ćelija). Kao reakcija na radiotalasnu stimulaciju, dolazi do njihove retrakcije i učvršćivanja (zatezanja) kože lica i vrata. Nakon delovanja radiotalasnim manipulatorom u trajanju od 30 do 45 minuta (zavisno od regije), ispira se gel, a blago crvenilo nestaje u roku od desetak minuta.

ŠTA PODRAZUMEVA PAKET TRETMAN RADIOTALASNI LIFTING

Tretman Radiotalasni lifting se može raditi parcijalno – kao radiotalasni lifting celog lica ili samo vrata. Najbolji efekti se postižu ukoliko se ove dve regije tretiraju istovremeno i time se postižu ujednačeni rezultati – zategnutija koža lica i vrata, poboljšan kvalitet kože, svežiji izgled, koji je vidljiv odmah nakon tretmana Radiotalasni lifting.
Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi izuzetnu povoljnost kada se radi o tretmanu Radiotalasni lifting. Reč je o paket usluzi, koja podrazumeva da se po ceni 1 zone koja se tretira, tretman Radiotalasni lifting radi po istoj ceni za 2 zone.

CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 1 ZONU (lice) – RSD 2.000,00
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 2 ZONE (lice iv rat) – RSD 2.000,00
Paket tretman Radiotalasni lifting nudi veliku uštedu kada se radi serija tretmana (najčešće 10 vezanih tretmana).

Zakažite svoj termin za tretman Radiotalasni lifting lica iv rata i ostvarite značajnu uštedu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više