fbpx

Uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara

10 decembra, 2019
Uklanjanje proširenih i ispucalih kapilara

Uklanjanje ispucalih kapilara – efikasan tretman za eliminisanje “pauk vena”

Pauk vene su grupisani ispucali kapilari, koji su najčešće bezazleni, ali predstavljaju estetski problem. Mogu se javiti na telu ili licu. Uočeno je da su pauk vene prisutne kod oko 35-40% ljudi. Tretman uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara - uklanjanje pauk vena se vrši laserom, specijalno prilagođenim za tu vrstu usluge. Efekti laserskog uklanjanje pauk vena su: smanjena ili eliminisana vidljivost neželjenih krvnih sudova na licu i telu, dugotrajni rezultati sa minimalnim vremenom oporavka, 100% prirodan i neinvazivan metod uklanjanja ispucalih i proširenih kapilara, brzo i efikasno lečenje bez neželjenih efekata.
30 aprila, 2018
Uklanjanje proširenih i ispucalih kapilara

Lasersko uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara u VITA ELOS-u

Kada se pojave ispucali i prošireni kapilari, nastaje i estetski problem vezano za njih. Najčešće se ispucali i prošireni kapilari javljaju na nogama, a često i na pojedinim delovima lica (nos). U Vita Elos-u je moguće ovaj problem uspešno rešiti tretmanom Depigmentacija laserom. Posle nekoliko tretmana, kapilari koji su bili pod uticajem lasera, više nisu vidljivi, te koža ostaje glatka i bez ožiljaka.
25 februara, 2017

Nega kože nakon tretmana u Vita Elos-u

Kozmetičke usluge u našem Kabinetu se rade uz korišćenje najkvalitetnije i testirane opreme i nadzor lekara. Ono što nam je u svakom trenutku važno je da vas te usluge podmlade na neinvazivan način i ulepšaju. Takođe veoma bitno kod naših tretmana je nega kože nakon njih, bez obzira na vrstu usluge koja se izabere. U tu svrhu koristimo preparate na bazi Aloe vere.
25 januara, 2017
Depigmentacija laserom – uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara

Depigmentacija laserom – uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara

U okviru usluge Depigmentacija laserom, pružamo mogućnost svim našim klijentima uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara na licu i telu. Vita Elos Novi Sad vrlo brzo, udobno i efikasno rešava ovaj zdravstveni i estetski problem, korišćenjem Nd:Yag lasera, kao jednog od najsavremenijih aparata za ovu vrstu tretmana. Cena usluge Depigmentacija laserom – uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara zavisi od površine koja se tretira i kreće se od 1.000,00 RSD po tretmanu (za one najmanje regije) pa naviše.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više