fbpx

Uklanjanje nazolabijalnih bora

20 maja, 2020

Uklanjanje nazolabijalnih bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica

Nazolabijalne bore su bore koje se javljaju od nosa do usta i najteže se uklanjaju. Gubitak volumena u ovom predelu je veoma čest i menja strukturu i oblik celog lica. Nazolabijalne bore ne samo da su vidljive kao opuštena koža i gubitak konture lica, već licu daju i tužan izraz. Pojavu nazolabijalnih bora možete uspešno eliminisati ultrazvučnim SMAS liftingom lica u našem Kabinetu Vita Elos, Novi Sad. Postupak tretmana Uklanjanje nazolabijalnih bora Ultrazvučnim SMAS liftingom lica je jednostavan, brz i može biti malo bolan. Uklanjanje nazolabijalnih bora se radi tako što se ultrazvukom tretira donji deo lica (ne predeo nazolabijalnih bora direktno), te se regeneracijom i rastom kolagena u donjem delu lica ispravljaju nazolabijalne bore.
7 avgusta, 2019

Bez nazolabijalnih bora uz ultrazvučni SMAS lifting

Nazolabijalne bore su bore koje se javljaju od nosa do usta su vrsta bora koje se najteže uklanjaju. Prve znake starenja i pojavu nazolabijalnih bora možete uspešno eliminisati ultrazvučnim SMAS liftingom te regije u našem Kabinetu Vita Elos, Novi Sad.
21 novembra, 2018

Ultrazvučni SMAS lifting – terapija za uspešno uklanjanje nazolabijalnih bora

Prve znake starenja i pojavu nazolabijalnih bora je moguće uspešno eliminisati samo jednim tretmanom Uklanjanje nazolabijalnih bora ultrazvučnim SMAS liftingom te regije u našem Kabinetu. Reč je o nehirurškoj tehnici podmlađivanja i zatezanja kože, a efekti koji se postignu tretmanom Uklanjanje nazolabijalnih bora ultrazvučnim SMAS liftingom su dugotrajni - do 3 godine.
8 jula, 2017
Uklanjanje nazolabijalnih bora

Nazolabijalne bore – efikasno i prirodno uklanjanje tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica

Prve znake starenja i pojavu nazolabijalnih bora možete uspešno eliminisati ultrazvučnim SMAS liftingom te regije u našem Kabinetu Vita Elos, Novi Sad. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine, računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije (6 meseci nakon procedure). Cena procedure uklanjanja nazolabijalnih bora u našem Kabinetu je najpristupačnija u regiji – 300 EUR.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više