fbpx

Trajna epilacija pazuha

24. marta 2023.
Trajna epilacija pazuha

Trajna epilacija pazuha laserom

Pazuh je deo tela ispod ramena u kojem su smeštene znojne žlezde. Koža ispod pazuha je posebno osetljiva, jer se u ovom predelu koža tare o kožu i može biti bez svetla i vazduha duže vreme. Pazuh je često izložen brijanju ili uklanjanju dlaka hemijskim sredstvima, što može biti iritantno, uz kratkoročne efekte. Iz tog razloga predlažemo trajnu epilaciju pazuha laserom, koja je potpuno bezbedna i maksimalno prilagođena osetljivosti ove regije. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se radi tretman Laserska trajna epilacija pazuha 808 Diod laserom (nemačka, proverena i testirana oprema). Laserska trajna epilacija pazuha se može raditi bez ikakve bojazni od negativnih posledica, jer laserski snop prodire samo par milimetara ispod površine kože, dok se žlezdane i limfne strukture nalaze dublje i bivaju nedirnute.
4. aprila 2022.
Trajna epilacija pazuha

Trajna epilacija pazuha laserom u našem Kabinetu

Laserska trajna epilacija pazuha je svakako poželjna i tretman koji preporučujemo, ne samo iz estetskih razloga i trajnog rešavanja problema neželjene maljavosti, već se u pojedinim slučajevima na ovaj način rešavaju i problemi kao što su: upale folikula dlake, hidradenitisa i urasle dlačice.
25. februara 2017.

Nega kože nakon tretmana u Vita Elos-u

Kozmetičke usluge u našem Kabinetu se rade uz korišćenje najkvalitetnije i testirane opreme i nadzor lekara. Ono što nam je u svakom trenutku važno je da vas te usluge podmlade na neinvazivan način i ulepšaju. Takođe veoma bitno kod naših tretmana je nega kože nakon njih, bez obzira na vrstu usluge koja se izabere. U tu svrhu koristimo preparate na bazi Aloe vere.
3. januara 2017.
VITA ELOS

Vita Elos – u službi vaše lepote

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po vrlo pristupačnim cenama. Naše usluge su namenjene nezi lica i tela, bilo da ste osoba „lepšeg pola“ ili muškarac. Ukoliko želite da učinite sve što je u službi vaše lepote sa maksimalnim efektima kod svakog tretmana, Vita Elos je pravo mesto za vas!
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više