fbpx

Trajna epilacija pazuha

February 25, 2017

Nega kože nakon tretmana u Vita Elos-u

Kozmetičke usluge u našem Kabinetu se rade uz korišćenje najkvalitetnije i testirane opreme i nadzor lekara. Ono što nam je u svakom trenutku važno je da vas te usluge podmlade na neinvazivan način i ulepšaju. Takođe veoma bitno kod naših tretmana je nega kože nakon njih, bez obzira na vrstu usluge koja se izabere. U tu svrhu koristimo preparate na bazi Aloe vere.
January 3, 2017

Vita Elos – u službi vaše lepote

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po vrlo pristupačnim cenama. Naše usluge su namenjene nezi lica i tela, bilo da ste osoba „lepšeg pola“ ili muškarac. Ukoliko želite da učinite sve što je u službi vaše lepote sa maksimalnim efektima kod svakog tretmana, Vita Elos je pravo mesto za vas!
December 21, 2016

Trajna epilacija pazuha

Trajna epilacija pazuha nudi trajno rešenje – pazuh bez dlačica, bez iritacije kože i bilo kakvih neestetskih efekata. Rešite se dosadnih, neurednih dlačica pazušne regije, sa najmanje bola u odnosu na druge metode uklanjanja dlaka. Oslobodite se neželjenih dlačica pazušne regije brzo i efikasno koristeći našu uslugu Trajna epilacija.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više