fbpx

Trajna epilacija pazuha

25 februara, 2017

Nega kože nakon tretmana u Vita Elos-u

Kozmetičke usluge u našem Kabinetu se rade uz korišćenje najkvalitetnije i testirane opreme i nadzor lekara. Ono što nam je u svakom trenutku važno je da vas te usluge podmlade na neinvazivan način i ulepšaju. Takođe veoma bitno kod naših tretmana je nega kože nakon njih, bez obzira na vrstu usluge koja se izabere. U tu svrhu koristimo preparate na bazi Aloe vere.
3 januara, 2017
VITA ELOS

Vita Elos – u službi vaše lepote

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po vrlo pristupačnim cenama. Naše usluge su namenjene nezi lica i tela, bilo da ste osoba „lepšeg pola“ ili muškarac. Ukoliko želite da učinite sve što je u službi vaše lepote sa maksimalnim efektima kod svakog tretmana, Vita Elos je pravo mesto za vas!
21 decembra, 2016
Trajna epilacija pazuha

Trajna epilacija pazuha

Trajna epilacija pazuha nudi trajno rešenje – pazuh bez dlačica, bez iritacije kože i bilo kakvih neestetskih efekata. Rešite se dosadnih, neurednih dlačica pazušne regije, sa najmanje bola u odnosu na druge metode uklanjanja dlaka. Oslobodite se neželjenih dlačica pazušne regije brzo i efikasno koristeći našu uslugu Trajna epilacija.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više