fbpx

Nehirko zaezanje tela

20. jula 2022.

Šta su naši klijenti rekli o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting

Nehirurški face lifting ili Ultrazvučni SMAS lifting, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože lica i vrata isključivo nehirurškim putem, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili se korigovale nepravilnosti ili deformiteti. Kao najpopularniji metod nehirurškog face lifting-a sa dugoročnim rezultatima, koji odgovara svim tipovima kože i može se raditi tokom cele godine. Iskustva naših klijenata, koji su radili tretman Ultrazvučni SMAS lifting, koja su pozitivna i ukazuju na naš profesionalan pristup tretmanu i pacijentima, kao i uspeh koji postižemo.
13. jula 2022.

Podmlađivanje lica i tela bez skalpela samo jednim tretmanom

Podmlađivanje lica i uklanjanje znakova starenja, kao što su opuštena koža lica, bore, pogoršan kvalitet kože, smanjena hidriranost kože se u kabinetu Vita Elos radi tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting. Ultrazvučni SMAS lifting lica je nehirurški tretman, koji uklanja i ublažava znakove starenja prisutne na licu samo jednim tretmanom. Podmlađivanje tela terapijom Ultrazvučni SMAS lifting je moguće zahvaljujući primeni nove, savremenije i unapređene ultrazvučne tehnologije – 3D HIFU tehnologija 3D HIFU tehnologija omogućava podmlađivanje sledećih regija tela: dekolte, nadlaktice, butine, stomak i zadnjica.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više