fbpx

Uklanjanje papiloma

25. septembra 2023.

Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) upotrebom lasera

Za tretman Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) se koristi najsavremeniji, testirani laser – Nd:YAG laser u okviru usluge Depigmentacija laserom. Tretman Depigmentacija laserom je tretman kojim se nehirurškim putem, primenom lasera, uklanjaju pigmentirane promene na svim delovima kože, među kojima je i papilom (viseća bradavica). Tretman Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom radi stručni tim Kabineta – lekar i kozmetolog sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti rada. Postupak tretman uklanjanje papiloma je vrlo jednostavan, ne zahteva nikakvu anesteziju, nema negativnih nuspojava, ne zahteva nikakvo vreme oporavka i traje nekoliko sekundi. Nakon tretmana estetski rezultati su vidljivi odmah.
31. jula 2023.
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom

Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom u Vita Elos-u

Tretman Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom radi stručni tim Kabineta – lekar i kozmetolog sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti rada. Brojne studije u svetu su, do sada, pokazale da je metod Uklanjanja papiloma (visećih bradavica) primenom Nd:YAG lasera najefikasniji način njihovog uklanjanja – procenat izlečenja je 97%. Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana i veoma je efikasan nehirurški metod uklanjanja visećih bradavica.
19. juna 2023.

Nehirurško lasersko uklanjanje papiloma

Papilomi su polipoidne izrasline na koži virusnog porekla. Uklanjanje papiloma se u kabinetu Vita Elos radi nehirurškim putem primenom lasera. Ovaj metod uklanjanja papiloma je vrlo efikasan i uspešnost tretmana ide i do 95%. Za tretman Uklanjanje papiloma se koristi testirani laser – Nd:YAG laser, koji se koristi jer su brojne studije u svetu dokazale da je Uklanjanje papiloma na ovaj način najefikasniji i ne ostavlja nikakve ožiljke na tretiranoj regiji. Najveći broj papiloma ne predstavljaju opasnost po zdravlje čoveka, ali mogu biti uzročnici brojnih neprijatnosti. Upravo te neprijatnosti, kao i estetski efekat nakon uklanjanja papiloma su razlozi zbog kojih se tretman i preporučuje svima koji imaju izražen ovaj problem.
15. maja 2023.
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom

Nehirurško Uklanjanje papiloma tretmanom Depigmentacija laserom

Papilomi ili „viseće bradavice“ su polipoidni izraštaji na koži izazvane humanim papiloma virusima. Pigmentne promene na koži (papilomi) nastale usled genetskih, starosnih ili spoljnih faktora se uspešno tretiraju u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Tretman radi stručno osoblje, koje ne samo da vrši tretman Uklanjanje papiloma, već i lekarski pregled, procenu stanja kože (promene) i daje konsultacije u vezi najboljeg načina rešavanja ovog problema. Tretman Depigmentacija laserom je tretman kojim se nehirurškim putem, već primenom lasera, uklanjaju pigmentirane promene na svim delovima kože, među kojima je i papilom. Za tretman Uklanjanje papiloma se koristi Nd:YAG laser.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više