fbpx

Uklanjanje papiloma

13 marta, 2023

Šta su viseće bradavice i zašto preporučujemo njihovo uklanjanje

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan metod za uklanjanje papiloma odnosno uklanjanje visećih bradavica u okviru usluge Depigmentacija laserom. Za tretman Uklanjanje papiloma ili Uklanjanje visećih bradavica se koristi najsavremeniji, testirani laser – Nd:YAG laser. Vita Elos se odlučio za tehniku Uklanjanje papiloma odnosno Uklanjanje visećih bradavica laserom, jer su brojne studije u svetu i kod nas ovaj metod dokazale da je Uklanjanje papiloma (Uklanjanje visećih bradavica) laserom najefikasniji način njihovog uklanjanja – procenat izlečenja je 97%. Depigmentacija laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana uklanjanje papiloma tj. uklanjanje visećih bradavica.
20 januara, 2023
Depigmentacija

Depigmentacija laserom – tretman kojim se uklanjanju pigmentne promene na koži

Depigmentacija laserom je tretman kojim se uklanjaju neželjene pigmentne promene na koži. Pigmentne promene koje se uklanjanju u Vita Elos-u obuhvataju sledeće: uklanjanje fleka (pege i fleke najčešće se javljaju na koži zbog veće koncentracije pigmenta melanina na pojedinim mestima na koži koja nastaju usled dugotrajnog izlaganja suncu), uklanjanje papiloma ili visećih bradavica (papilomi ili „viseće bradavice“ su polipoidni izraštaji na koži izazvane humanim papiloma virusima i obično nekoliko milimetra veliki, često na tankoj peteljci, te otuda i naziv viseće bradavice), uklanjanje keratoza (pločaste tvorevine na koži od nekoliko milimetra, pa do 2 i 3 cm, pojedinačne ili slivene jedna na drugu i mogu biti seboroične i aktinične keratoze), uklanjanje angioma (crvene tačke na koži). Tretman Depigmentacija laserom ne radi u letnjem periodu.
19 septembra, 2022

Nehirurško uklanjanje papiloma laserom

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan i nehirurški metod za uklanjanje papiloma korišćenjem lasera. Za tretman Uklanjanje papiloma ili uklanjanje visećih bradavica se koristi najsavremeniji, testirani laser – Nd:YAG laser. Ovaj laser se koristi jer su brojne studije u svetu i kod nas dokazale da je Uklanjanje papiloma laserom najefikasniji način njihovog uklanjanja. Pored efikasnosti, uklanjanje papiloma laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana.
15 jula, 2022
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom

Uklanjanje papiloma u našem Kabinetu – jednostavno, bez nuspojava i efikasno

Depigmentacija laserom je tretman koji je namenjen uklanjanju pigmentiranih promena na svim delovima kože. Kabinet ima i stručno osoblje (lekar i kozmetolog), koje ne samo da radi tretman, već i obavlja lekarski pregled, procenu stanja kože (pigmentne promene), te daje konsultacije u vezi najboljeg načina rešavanja postojećeg estetskog problema. U okviru usluge Depigmentacija laserom se uspešno primenjuje metoda uklanjanje papiloma Nd:Yag laserom. Metod Uklanjanje papiloma laserom je vrlo efikasan, bezbolan i jednostavan, koji se vrši savremenim, testiranim laserom, bez ikakvih neželjenih efekata. Postupak Uklanjanje papiloma traje nekoliko sekundi, bezbolan je (ne zahteva lokalnu anesteziju), nema krvi tokom ili nakon tretmana, ne ostaju nikakvi ožiljci na mestu gde je bio papilom.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više