fbpx

Reoblikovanje tela

19 jula, 2021

Radiotalasni lifting i Ultrazvučna kavitacija kao idealno rešenje u borbi protiv celulita

Kombinacijom tretmana Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting se uspešno i efikasno uklanja celulit tako što tretmanom Ultrazvučna kavitacija razbijaju masne naslage i uništava predeo lipocita, gde je prisutan nagomilani celulit i značajno poboljšava cirkulaciju potkožnog tkiva, dok Radiotalasni lifting utiče na to da se koža „izravna“ i ujedno topi površinska masnoća, takođe u vidu celulita. Tretman Radiotalasni lifting eliminiše narandžinu koru, koju je celulit stvorio i poboljšava cirkulaciju tretirane regije. Kombinacijom tretmana Ultrazvučna kavitacija i radiotalasni lifting se celulit smanjuje i dubinski i površinski. Broj tretmana, koji je potreban, da bi se otklonio celulit kombinacijom ovih tretmana je individualan i u velikoj meri zavisi od veličine i strukture masnih naslaga, kao i od faze razvoja celulita.
24 maja, 2021

Ultrazvučna kavitacija – o tretmanu

Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Ultrazvučna kavitacija je metoda kojom se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga u cilju smanjenja obima i reoblikovanja tela. Tretman Ultrazvučna kavitacija se najčešće primenjuje na onim delovima tela koji su najviše izgubili nekadašnji oblik, usled nagomilavanja masnih naslaga: stomak (uništavanje masnih naslaga), bokovi i butine (smanjenja obima tretiranog dela), zadnjica (reoblikovanje i zatezanje tretmanom Ultrazvučna kavitacija), ruke (poboljšanju vezivnog potkožnog tkiva). Tretman Ultrazvučna kavitacija može da se kombinuje sa tretmanom Radiotalasni lifting u cilju rešavanja problema celulita.
12 aprila, 2021
Lifting tela u Vita Elos-u

Tretman Ultrazvučna kavitacija za vaše idealno oblikovano telo

Ultrazvučna kavitacija je metod koji koristi prednosti i efekte određenih frekvencija ultrazvuka, do sada neprimenjenog u oblasti estetske medicine, a u cilju uništavanja masnih ćelija. Dejstvom ultrazvuka dolazi do razgradnje masne ćelije (lipocita), odnosno do pucanja njene membrane i razlivanja u međućelijske prostore. Razbijanjem membrane masnih ćelija oslobađa se masnoća u obliku triglicerida u međućelijsku tečnost. Ostaci razbijenih masnih ćelija eliminišu se putem limfnog sistema i jetre. Nakon toga se, pod delovanjem enzima, razgrađuju i limfnim putem se eliminišu iz tela. Bezbolnom redukcijom lokalizovanih masnih naslaga tretmanom Ultrazvučna kavitacija se direktno utiče na smanjenje obima tela. Tretman Ultrazvučna kavitacija se u našem Kabinetu primenjuje uporedo sa dijetetskim protokolima lečenja gojaznosti i zdravstvenim savetima (promena životnih navika i zdrav načina života), namenjenim redukciji masnih naslaga i celulita i uvođenju normalne ishrane.
19 februara, 2021

Uspešno uklanjanje masnih naslaga tretmanom Ultrazvučna kavitacija

Prekomerne masne naslage su, ne samo zdravstveni, već i veliki estetski problem, koji se može uspešno rešiti adekvatnim nehirurškim tretmanom iz oblasti aparatne kozmetike – tretmanom Ultrazvučna kavitacija. Ultrazvučna kavitacija (lipoliza) je svetski priznat tretman kojim se uspešno bori protiv lokalizovanih masnih ćelija (masnih naslaga), ali se ne rešava problem preterane gojaznosti. Kako je problem gojaznosti zahteva kompleksno lečenje, u kabinetu Vita Elos se svim klijentima, uz tretman Ultrazvučna kavitacija, preporučuje i određeni režim života, koji uključuje pravilnu ishranu i vežbanje, kako bi pored estetskog pitanja, bio rešen i zdravstveni problem gojaznosti.