fbpx

Nehirurška blefaroplastika

15. jul 2024.

Uklanjanje bora (lifting lica) – cene tretmana u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Uklanjanje bora (lifting lica) se u Vita Elos-u vrlo uspešno može raditi i kod žena i kod muškaraca primenom najsavremenijih aparata iz domena aparatne kozmetike, za koju je Kabinet specijalizovan. U zavisnosti od starosti pacijenta, tipa kože, zdravstvenog stanja i izražajnosti problema, u Kabinetu se primenjuju različite tehnike i metode za uklanjanje bora (lifting lica), pri čemu se rade isključivo nehirurški tretmani za uklanjanje bora. Metode, koje se primenjuju za uklanjanje bora omogućavaju uklanjanje bora (lifting lica) sa celog lica ili parcijalno, zavisno od oblika i težine prisutnog estetskog problema u vidu bora. Cene svih usluga u Kabinetu Vita Elos Novi Sad su vrlo pristupačne, kako bi tretmani bili dostupni velikom broju klijenata.
28. jun 2024.

Tretmani za zatezanje kapaka u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Zbog specifičnosti strukture kožne regije oka, u kabinetu Vita Elos Nov Sad se strogo poštuje individualni pristup za svakog pacijenta kod tretmana za nehirurško zatezanje kapaka, koristi se strogo ispitana i proverena oprema sa potvrđenim rezultatima kod tretmana, a tretmane radi lekar sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti estetske kozmetologije. U kabinetu Vita Elos Novi Sad se rade dva tretmana za zatezanje kapaka bez skalpela – Radiotalasni lifting i Nehirurška blefaroplastika (primenom Plasma Pen tehnologije). Oba tretmana se mogu međusobno kombinovati i nadopunjavati, a koji će biti primarno primenjen zavisi od prisutnog problema i ocene lekara kabineta Vita Elos Novi Sad.
7. jun 2024.

Lifting lica – najpovoljnije cene tretmana u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Neinvazivni (nehirurški) tretmani za lifting lica se rade u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad. Uklanjanje bora i zatezanje kože lica (lifting lica), bez obzira na primenjenu metodu i tehniku u Kabinetu, se postiže podsticanjem prirodne regeneracije kolagena. Pored uobičajenih rezultata koji se očekuju kod ove vrste tretmana (uklanjanje bora), prisutni su i brojni drugi efekti: vidljivo zatezanje kože usled podizanja tonusa kože tretirane regije, zatezanje opuštene kože regije kapaka, lica i vrata, koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija i drastično se popravlja njen kvalitet. Tretmani za lifting lica se rade po vrlo pristupačnim cenama i time su pristupačne velikom broju klijenata.
3. jun 2024.

Zatezanje lica – face lifting

Tretman za zatezanje lica se često naziva i face lifting. Nuspojave, vezane za hirurški face lifting (zatezanje lica), su otoci, modrice, utrnulost i ožiljci, pri čemu su one kratkotrajne. Iskustva pacijenata pokazuju da su prisutni i rizici kod hirurškog tretmana hirurški face lifting (zatezanje lica). Najčešći rizici su moguće infekcije, krvarenja, asimetrija lica, ožiljci, pa i trajni gubitak osećaja na tretiranoj regiji lica (oštećenje nerava tokom zahvata). Razvojem aparatne kozmetike razvijale su se i alternativne metode za zatezanje lica. U Kabinetu Vita Elos Novi Sad se upravo rade takvi tretmani – neinvazivni, kao nehirurško zatezanje lica (nehirurški face lifting). Kabinet Vita Elos Novi Sad se opredelio za nehirurško zatezanje lica zbog brojnih prednosti koje ova vrsta tretmana pruža. U Kabinetu je moguće uraditi nehirurški face lifting primenom 3D HIFU tehnologije (Ultrazvučni SMAS lifting), radiotalasa (Radiotalasni lifting ili RF) i Plasma Pen tehnologije (Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om).
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više