fbpx

Nehirurška blefaroplastika

27 maja, 2022

Plasma Pen tretmani – vrste tretmana i koje probleme njima rešavamo

Plasma Pen tretmani se rade primenom Plasma Pen tehnologije. Plasma Pen tehnologija je usklađena sa zdravstvenim standardima kozmetologije i dermatologije - klinički testirana i odobrena oprema, te se Plasma Pen tretmani mogu smatrati jednim od veoma pouzdanih tretmana sa maksimalnim efektima i nultim neuspesima ili problemima greške. Plasma Pen tretmani, koje nudi Kabinet su: Nehirurška blefaroplastika, Uklanjane bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom.Estetski problemi, koji se mogu rešiti Plasma Pen tretmanima su višestruki: zatezanje kapaka, uklanjanje jastučića ispod očiju, zatezanje kompletne očne regije, uklanjanje bora, uklanjanje bora i sa teško dostupnih mesta (uši), uklanjanje strija, uklanjanje ožiljaka.
20 maja, 2022

Zatezanje kapaka – nehirurški postupak primenom Plasma Pen-a

Opušteni kapci predstavljaju jedan od velikih estetskih problema, koji može biti veoma izražen kod pojedinih osoba. Njihova pojava je neprijatna, jer narušavaju prirodan izgled oka, umanjuju njegovu izražajnost i postaju dominantni na licu. Nehirurško zatezanje kapaka je usluga koja se preporučuje u kabinetu Vita Elos kod nastanka spuštenih kapaka. Nehirurško zatezanje kapaka u Vita Elos-u je moguće izvršiti veoma uspešno primenom Plasma Pen tehnologije. Ovaj tretman za zatezanje kapaka se naziva Nehirurška blefaroplastika.
4 maja, 2022

Ultrazvučni SMAS lifting – sa kojim tretmanima u našem Kabinetu se može kombinovati

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška terapija podmlađivanja lica i tela široko prihvaćena u svetu, kao alternativni metod hirurškom zatezanju kože lica i tela. U Kabinetu Vita Elos tretman Ultrazvučni SMAS lifting radi lekar, koristeći odobrenu i najsavremeniju tehnologiju – 3D HIFU aparat. Ultrazvučni SMAS lifting je namenjen i muškarcima i ženama koji žele da postignu efekat kompletnog face lifting-a. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može uspešno kombinovati i sa drugim tretmanima koji se nude u kabinetu Vita Elos, kao što su Plasma Pen tretmani i Radiotalasni lifting. Ultrazvučni SMAS lifting će se kombinovati sa pomenutim tretmanima zavisno od stanja pacijenta i željenih efekata. Plasma Pen tretmani koje preporučujemo u kombinaciji sa Ultrazvučnim SMAS lifting-om su Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
11 aprila, 2022

Nehirurški face lifting – cene za pojedinačne tretmane

Pored hirurškog face lifting-a, postoje i tehnike nehirurškog face lifting-a, koje se primenjuju u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Neinvazivni tretmani face lifting-a se rade kako bi se lice učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti, uz osnovnu prednost u odnosu na hirurški face lifting - nema rezova, niti anestezije. Druga važna prednost nehirurških metoda face lifting-a, koje se rade u Vita Elos-u je uklanjanje bora i zatezanje kože podsticanjem prirodne regeneracije kolagena. Pored toga, nehirurški face lifting ne zahteva nikakav period oporavka ili je on veoma kratak, nema podliva nakon izabranog tretmana, rezultati su vidljivi odmah, a cene su značajno niže od hirurškog face lifting-a (uz postizanje podjednako dugoročnih efekata). Nehirurški face lifting, koji se radi u Vita Elos-u po najpristupačnijim cenama obuhvata: Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting, tretman Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više