fbpx

Trajna epilacija

12 februara, 2021
trajna epilacija

Trajno uklanjanje neželjenih dlaka laserom

Trajno uklanjanje neželjenih dlaka (laserska trajna epilacija) je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću 808 Diod lasera, koji emituje laserski snop odgovarajuće talasne dužine. Tretman Trajno uklanjanje neželjenih dlaka (laserska trajna epilacija) se može raditi tokom cele godine i podjednako je uspešan i kod žena i kod muškaraca. Postupkom tretmana Trajno uklanjanje neželjenih dlaka (laserska trajna epilacija) se dlaka u potpunosti trajno uklanja, te ih u tretiranoj regiji neće više biti - neće ponovo rasti.
16 novembra, 2020

Trajno se oslobodite neželjenih dlačica tretmanom u Vita Elos-u 808 Diod laserom

Tretman Trajna epilacija 808 Diod laserom je jedna od najčešće primenjivanih i najpopularnijih kozmetičkih procedura za trajno uklanjanje neželjenih dlaka. Razlog tome leži u činjenici da primena ovog lasera kod tretmana Laserska trajna epilacija daje zavidne rezultate. Laserska trajna epilacija se može raditi na svim željenim regijama tela i lica podjednako uspešno i kod muškaraca i kod žena sa kojih se želi trajno uklanjanje neželjenih dlačica, kao što su: nausnice, brada, uši, zulufi, slepoočne zone i prsti, noge, ruke, stomak, leđa, bikini zova, sedalni deo (gluteus), intimne regije, celo telo.
21 avgusta, 2020

Laserska trajna epilacija – zašto vam preporučujemo ovaj tretman za trajno rešavanje pitanja neželjenih dlaka

Postoji veliki broj razloga koji idu u prilog Tretmanu Laserska trajna epilacija. Tokom tretmana Laserska trajna epilacija laser uništava samo folikul dlake, dok koža ne biva oštećena. Tretman Laserska trajna epilacija trajno rešava pitanje uklanjanja neželjenih dlaka sa svih regija lica i tela. Laserska trajna epilacija može da se radi tokom cele godine. Laserska trajna epilacija štedi novac i vreme, jer nema stalnih odlazaka na depilaciju, niti trošenja novca na problem koji će se ponovo vratiti. Nakon tretmana Laserska trajna epilacija kože je nežna i glatka, više nema urastanja dlaka, crvenila i iritacije. Stručnost tima koji pruža uslugu Laserska trajna epilacija osigurava željene rezultate.
10 jula, 2020

Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u – najpovoljnije cene uz primenu najsavremenije tehnologije

Cene usluga za tretman Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u zavise od regije koja se tretira. Male regije, kao što su nausnice, slepoočne zone ili zone oko ušiju, brada, pazuh, prsti na nogama ili rukama se mogu uraditi po ceni do RSD 1.000,00 do RSD 2.500,00. Regije, kao što su vrat, stomak, ruke, noge, prepone, leđa, ramena, sedalni deo, bikini zona se kreću od RSD 3.000,00 do RSD 7.000,00. Ukoliko želite da radite tretman Laserska trajna epilacija celog tela – cena je po dogovoru.