fbpx

Anatomija lica

13 januara, 2021
Morgfologija lica Vita Elos

Važnost poznavanja morfologije, strukture i anatomije lica za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Poznavanje fizionomije, strukture, morfologije i anatomije lice je od velike važnosti za tretman Ultrazvučni SMAS lifting. Bez poznavanje ove oblasti je gotovo nemoguće ili vrlo rizično raditi pomenuti tretman za prirodno podmlađivanje lica. Poznavanje svih detalja vezano za lice, kao što su struktura kože i potkožnog tkiva, mišićna struktura, nervna struktura, simetrija, odnosno morfologija lica je važno preciznosti i efekata koji se ovom uslugom postižu u oblasti face lifting procedure. Prilikom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica, zahvaljujući znanju o svim promenama na licu klijenta, moguće tačno odrediti način i tok tretmana, vrstu kertridža koji se koristi, odgovarajući razmak ultrazvučnih linija i broj tačaka dejstva ultrazvuka, kojim se direktno utiče na rast kolagena svake linije, ukloniti bore dejstvom ultrazvuka na dubinama koje one zahtevaju, povećati tonus mišića lica postižući prirodan izgled lica, vratiti najpribližniji izgled lica idealnom obliku lica.
12 juna, 2019
Anatomija lica - Ultrazvučni SMAS lifting

Anatomija lica – zašto je važna za Ultrazvučni SMAS lifting tretman

Značaj simetrije lica je od ključne važnosti kod Ultrazvučnog SMAS liftinga – terapijom je moguće otkloniti nepravilnosti adekvatnim i stručnim pristupom problemu. Poznavanje mišićnih slojeva lica je od ključne važnosti za Ultrazvučni SMAS lifting tretman, posebno SMAS sloj, gde se nalazi grana kolagena – tretira se duboko fokusiranim ultrazvukom, te se tako vrši stimulacija kolagena i podstiče prirodna regeneracija. Poznavanje nervne strukture lica je takođe veoma važno za ultrazvučni SMAS lifting lica, jer se tokom tretmana ne sme ošteti niti jedan nerv, a to je moguće zahvaljujući stručnosti našeg osoblja, savremenoj tehnologiji koju primenjujemo i stalnoj komunikaciji sa klijentom tokom tretmana.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više