fbpx

Nehirurško zatezanje lica

18. oktobra 2023.
HIFU aparat

3D HIFU tehnologija – Ultrazvučni SMAS lifting

3D HIFU (High intensity focused ultrasound) tehnologija je trenutno je najsavremeniji ultrazvuk, koji se primenjuje u kozmetologiji u cilju postizanja kompletnog liftinga tretirane regije, poboljšanja kvaliteta i tonusa kože kako lica, tako i tela, uz mogućnost uklanjanja i masnih naslaga na željenim mestima. 3D HIFU tehnologija se koristi za nehirurško zatezanje lica i tela tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting sa dugoročnim efektima – do 3 godine. Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman sa kompletnim face lifting efektom, kojim se 3D HIFU tehnologijom duboko fokusiranim ultrazvukom deluje na SMAS sloj kože. Zahvaljujući 3D HIFU tehnologiji samo jednim tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting je moguće postići željene rezultate na dugi rok.
9. oktobra 2023.

Radiotalasni lifting u kombinaciji sa drugim našim tretmanima namenjenim zatezanju lica

Radiotalasni lifting je tretman koji dovodi do podmlađujućeg efekta i potpuno prirodnog izgleda lica i tela. Postupak se može koristiti kod svih tipova kože i može se radi tokom cele godine. Tretman Radiotalasni lifting se radi primenom radiotalasa koji prodiru u površinski sloj kože i podstiču kontrakcije kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina. Na ovaj način tretmanom Radiotalasni lifting se dovodi do efekta zatezanja kože tretirane regije (lica ili tela). Jedna od brojnih prednosti tretman Radiotalasni lifting je ta što se može kombinovati sa mnogim drugim tretmanima namenjenim zatezanju lica, koje nudi Kabinet. Tretmani sa kojima se može kombinovati Radiotalasni lifting su Ultrazvučni SMAS lifting i Plasma Pen tretmani.
13. septembra 2023.
HIFU aparat

Šta je 3D HIFU tehnologija – najvažnije informacije

Korišćenje najsavremenije tehnologije je jedna od odlika Vita Elos-a. Cilj je pružanje usluga najvišeg kvaliteta, najsavremenijih, nehirurških, namenjenih zatezanju naborane kože sa postizanjem dugoročnih efekata. Jedna od tehnologija koja se koristi je i 3D HIFU tehnologija, kojom se radi tretman Ultrazvučni SMAS lifting – nehirurški lifting lica i tela. 3D HIFU tehnologija je neinvazivna terapija bez nuspojava, koja omogućava veoma uspešan face lifting, učvršćuje kožu i poboljšava tonus kože na dugi rok (do 3 godine). Ultrazvučni SMAS lifting je svetski priznata terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologije), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože.
5. jula 2023.
Priprma za Ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting – lifting lica sa dugoročnim rezultatima

Lifting lica je jedna od najčešćih usluga koja se traži nakon 35-te godine života. Zbog pojave prvih znakova starenja, pada tonus kože i javljaju se prve bore, tako da je lifting lica poželjno što pre raditi kako bi se dalji znaci starenja ublažili ili uklonili. Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad pruža svojim klijentima mogućnost da urade lifting lica na neinvazivan, prirodan i pouzdan način – putem ultrazvuka (3D HIFU tehnologija), koji je duboko i precizno fokusiran na SMAS sloj kože. Na ovaj način, primenom 3D HIFU tehnologija, izbegava se hirurško uklanjanje dela SMAS sloja u cilju uspešnog liftinga lica. Postupak prirodnog obnavljanja kolagena traje najduže 6 meseci, kada tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica daje svoje maksimalne rezultate u trajanju do 3 godine.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više