fbpx

SMAS lifting

28. novembar 2018.
Uklanjanje nazolabijalnih bora

Ultrazvučni SMAS lifting – efekti tretmana

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška, ultrazvučna terapija zatezanja kože lica i tela (liftinga). Efekat, koji se postiže ovim tretmanom u estetskoj kozmetologiji je podjednak efektu estetske hirurgije, ali uz osnovnu razliku – prirodan, bezbolan i bez neželjenih nuspojava. Ultrazvučni SMAS lifting terapija može jednako uspešno da se primenjuje i na lice i na telo sa ciljem zatezanja i podmlađivanja svake tretirane regije.
10. oktobar 2018.
Lifting lica i lifting tela - cenovnik

Ultrazvučni SMAS lifting tela

Ultrazvučni SMAS lifting tela je neinvazivni metod zatezanja tela, čiji su efekti veoma slični efektima hirurškog liftinga, uz bitnu razliku – nema operacije. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je moguće, pored liftinga lica, uspešno uraditi i lifting tela: podizanje grudi, zatezanje kože stomaka, zatezanje unutrašnjeg ili spoljašnjeg dela butina, zatezanje zadnjice.
16. avgust 2017.
Lifting lica i lifting tela - cenovnik

Lifting lica i tela – cenovnik

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos, Novi Sad ima za cilj da svojim klijentima obezbedi vrhunsku uslugu u oblasti anti-aging tretmana i liftinga lica i tela. U tu svrhu se koriste najsavremeniji aparati, trenutno dostupni na tržištu, prate se nove tehnologije i vrši stalno usavršavanje stručnog tima Vita Elos-a. Pored stručnosti, profesionalnog pružanja usluga, individualnog pristupa svakom klijentu, naše poslovanje se bazira i na pristupačnim cenama usluga – Ultrazvučni SMAS lifting je povoljniji čak i do 3 puta u odnosu na istu uslugu u regionu.
19. jul 2017.
Lifting lica - Vita Elos

Mali potsetnik za sve one koji žele da se podmlade bez hirurške intervencije – šta je ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea. Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 - 3 godine).
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više