fbpx

SMAS lifting

28 novembra, 2018

Ultrazvučni SMAS lifting – efekti tretmana

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška, ultrazvučna terapija zatezanja kože lica i tela (liftinga). Efekat, koji se postiže ovim tretmanom u estetskoj kozmetologiji je podjednak efektu estetske hirurgije, ali uz osnovnu razliku – prirodan, bezbolan i bez neželjenih nuspojava. Ultrazvučni SMAS lifting terapija može jednako uspešno da se primenjuje i na lice i na telo sa ciljem zatezanja i podmlađivanja svake tretirane regije.
10 oktobra, 2018

Ultrazvučni SMAS lifting tela

Ultrazvučni SMAS lifting tela je neinvazivni metod zatezanja tela, čiji su efekti veoma slični efektima hirurškog liftinga, uz bitnu razliku – nema operacije. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je moguće, pored liftinga lica, uspešno uraditi i lifting tela: podizanje grudi, zatezanje kože stomaka, zatezanje unutrašnjeg ili spoljašnjeg dela butina, zatezanje zadnjice.
16 avgusta, 2017

Lifting lica i tela – cenovnik

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos, Novi Sad ima za cilj da svojim klijentima obezbedi vrhunsku uslugu u oblasti anti-aging tretmana i liftinga lica i tela. U tu svrhu se koriste najsavremeniji aparati, trenutno dostupni na tržištu, prate se nove tehnologije i vrši stalno usavršavanje stručnog tima Vita Elos-a. Pored stručnosti, profesionalnog pružanja usluga, individualnog pristupa svakom klijentu, naše poslovanje se bazira i na pristupačnim cenama usluga – Ultrazvučni SMAS lifting je povoljniji čak i do 3 puta u odnosu na istu uslugu u regionu.
19 jula, 2017

Mali potsetnik za sve one koji žele da se podmlade bez hirurške intervencije – šta je ultrazvučni SMAS lifting

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea. Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 - 3 godine).
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više