fbpx

Nehirurški face lifting

16 maja, 2022

Kako se vrši uspešno uklanjanje bora u našem Kabinetu

U zavisnosti od starosti pacijenta, tipa kože, zdravstvenog stanja i izražajnosti problema, u Kabinetu se primenjuju različite tehnike i metode za uklanjanje bora, pri čemu se rade isključivo nehirurški tretmani za uklanjanje bora. Metode, koje se primenjuju za uklanjanje bora omogućavaju uklanjanje bora sa celog lica ili parcijalno, zavisno od oblika i težine prisutnog estetskog problema u vidu bora. Vita Elos nudi nekoliko vrsta tretmana za Uklanjanje bora: Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting i Uklanjanje bora Plasma olovkom. Veći broj različitih nehirurških tretmana omogućava da se Uklanjanje bora radi u Kabinetu tokom cele godine, izborom adekvatnog tretmana za taj period (značajno zbog toga što pojedini tretmani ne mogu da se rade tokom letnjeg perioda).
20 aprila, 2022

3D HIFU tehnologija i njena namena

3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. 3D HIFU tehnologije (aparat) ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom na stimulaciju kolagena dajući dugoročne rezultate (između 1,5 i 3 godine). 3D HIFU aparat, pored liftinga lica, omogućava i veoma uspešno reoblikovanje tela (zatezanje i eliminisanje masnih naslaga). Najsavremeniji aparat namenjen zatezanju lica i uklanjanju bora je 3D HIFU aparat, koji se koristi u našem Kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – sigurne i bezbolne alternative hirurškom lifting lica. 3D HIFU tehnologije je prilagođen svim tipovima kože, a sigurnost tretmana je maksimalna.
4 marta, 2022

Kako sve vršimo uklanjanje bora bez hirurškog zahvata

U kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se nude najsavremeniji nehirurški face lifting tretmani, koji se baziraju na primeni sledećih tehnologija: radiotalase (za tretman Radiotalasni face lifting), duboko fokusirani ultrazvuk odnosno 3D HIFU tehnologija (kod face lifting tretmana Ultrazvučni SMAS lifting), jonizovani gas (Plasma Pen nehirurški face lifting tretmani za zatezanje kapaka ili uklanjanje bora). Svaka od pomenutih tehnologija odnosno aparatura je sertifikovana, testirana, odobrena i proverena, te su rezultati svih tretmana Uklanjanje bora sigurni po pacijenta i daju zavidne rezultate.
11 februara, 2022

Povoljne cene face lifting tretmana u kabinetu Vita Elos

Hirurški face lifting i danas, pored unapređenja metoda i tehnika koje se primenjuju, ima svoje nedostatke. Kako bi se izbegli svi rizici operativnog face lifting-a, u Vita Elos-u se rade isključivo nehirurški tretmani zatezanja lica, koji mogu međusobno da se kombinuju i nadopunjuju. Prednosti nehirurškog face lifting-a su brojne, počev od prirodnog načina podmlađivanja koji daju dugoročne efekte, pa sve do cene svakog nehirurškog face lifting tretmana u Kabinetu. Face lifting tretmani koji se nude u Vita Elos-u se najčešće rade kao serije tretmana, ali izborom određene vrste tehnologije moguće je postići željeni rezultat i samo jednim tretmanom. Cene svih face lifting tretmana su prilagođene tržištu i želji da budu pristupačni za što veći broj klijenata. Kod pojedinih face lifting tretmana postoje i paketi uštede za klijente.Hirurški face lifting i danas, pored unapređenja metoda i tehnika koje se primenjuju, ima svoje nedostatke. Kako bi se izbegli svi rizici operativnog face lifting-a, u Vita Elos-u se rade isključivo nehirurški tretmani zatezanja lica, koji mogu međusobno da se kombinuju i nadopunjuju. Prednosti nehirurškog face lifting-a su brojne, počev od prirodnog načina podmlađivanja koji daju dugoročne efekte, pa sve do cene svakog nehirurškog face lifting tretmana u Kabinetu. Face lifting tretmani koji se nude u Vita Elos-u se najčešće rade kao serije tretmana, ali izborom određene vrste tehnologije moguće je postići željeni rezultat i samo jednim tretmanom. Cene svih face lifting tretmana su prilagođene tržištu i želji da budu pristupačni za što veći broj klijenata. Kod pojedinih face lifting tretmana postoje i paketi uštede za klijente.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više