fbpx

Prirodna regeneracija kolagena

15 septembra, 2021
Kolagen

Prirodna stimulacija rasta kolagenih vlakana ultrazvukom

Suština funkcije i očuvanja kolagena je regeneracija njegovog korena, čije obnavljanje se odražava na postepeno obnavljanje i rast grana kolagena, što direktno utiče i na funkciju čitave strukture vezivnog tkiva. Tokom godina, javlja se sve trajniji deficit kolagena i slabi njegova sposobnost prirodne regeneracije, što ima uticaja na izgled kože - pojavljuju se bore, a znaci starenja su sve vidljiviji. Kolagen ima sposobnost prirodnog obnavljanja. Prirodno obnavljanje kolagena je moguće dejstvom duboko fokusiranog ultrazvuka (3D HIFU tehnologija) u dubljim slojevima kože (SMAS sloj), gde se nalazi koren kolagena. Terapijom Ultrazvučni SMAS lifting se vrši prirodna stimulacija rasta kolagena, što direktno utiče na vraćanje mladalačkog izgleda i postizanje lifting efekat tretirane regije lica ili tela.
24 marta, 2021
Kolagen

Kako se obnavlja kolagen tretmanom Ultrazvučni SMAS face lifting

Ukoliko je kolagen oslabio, on se smanjuje i razređuje, a time se smanjuje i funkciju čitave strukture vezivnog tkiva u čiji sastav ulazi, te dolazi i do pojave prvih znakova starenja - bora. Proces obnavljanja kolagena je moguć zahvaljujući napretku iz domena aparatne kozmetike – razvojem 3D HIFU tehnologije i njenom primenom u terapiji Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela. Priroda funkcionisanja ljudskog organizma je takva da se proces prirodnog obnavljanja kolagena ne može odvijati u kratkom vremenskom periodu, već postepeno – oko 6 meseci maksimalno, kada su vidljivi i puni rezultati tretmana Ultrazvučni SMAS face lifting.
30 septembra, 2020
SMAS nehirurški lifting

Zašto je potrebno i do 6 meseci za postizanje punog efekta kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Priroda funkcionisanja ljudskog organizma je takva da proces regeneracije kolagena prirodnim putem ne može da se odvija u kratkom vremenskom periodu, već postepeno, najčešće u roku od 6 meseci. Kako je tretmani Ultrazvučni SMAS lifting takav da podstiče upravo prirodnu regeneraciju kolagena i elastina, efekat tretman može da bude maksimalan u periodu od 6 meseci. U Vita Elos-u tretman rade tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti aparatne kozmetike, koji veoma uspešno primenjuju sva dostignuća iz oblasti primene ultrazvuka u kozmetologiji. Zahvaljujući tome, 3D HIFU tehnologija, koja se primenjuje u Vita Elos-u, omogućava da stručno lice može da modifikuju tretman prilagođen izgledu lica svakog pojedinačnog pacijenta.
23 septembra, 2020
Kolagen

Obnavljanje kolagena dejstvom ultrazvuka – vraćanje mladalačkog izgleda dugoročno samo jednim tretmanom

Kako starimo, javlja se trajni deficit kolagena usled sve sporijeg njegovog prirodnog obnavljanja. Rezultat deficita kolagena je lako uočljiv na licu- pojavljuju se bore, a proces starenja postaje sve vidljiviji. Ono što je važno znati u vezi kolagena je njegova sposobnost da se prirodno obnavlja. Upravo u našem Kabinetu je to moguće dejstvom 3D HIFU tehnologije i tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više