fbpx

Nehirurški SMAS lifting

13. maja 2020.
SMAS nehirurški lifting

Hirurško i nehirurško delovanje na SMAS sloj kože lica

Hirurški način delovanja na SMAS sloj je stariji način face lifting-a u odnosu na nehirurški. Ovaj način delovanja je invazivan, bolan, uz prisutne veće rizike od nehirurškog face lifting-a i duži vremenski oporavak. SMAS podizanje lica (face lifting) može efikasno zategnuti: vrat, vilicu, područje oko usta (nazolabijalna regija), obraze i područje oko očnih kapaka. Pošto oni čine glavne problematične oblasti pogođene borama, nehirurški SMAS face lifting u Vita Elos-u je upravo ono što omogućava da vratite svoj mladalački izgled na prirodan i bezbedan način.
20. decembra 2017.
Uklanjanje nazolabijalnih bora

Usporite starenje tretmanima u Vita Elos-u

Borba sa borbama treba da počne što ranije. U periodu između 30-40-te godine života usporava se prirodna proizvodnja kolagena i elastina, što utiče na smanjenje kvaliteta i broja kolagenskih vlakna. U blagovremenom sprečavanju pojave bora, između 30-40 godine, nudimo vam dva lifting tretmana, vrlo efikasna, a izbor zavisi od stanja lica. To su tretmani za lifting lica: radiotalasni lifting i Ultrazvučni SMAS lifting.
13. decembra 2017.
3D HIFU aparat

Ekskluzivna usluga u Kabinetu Vita Elos

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je uveo jedan od najnovijih, ekskluzivnih za naše prostore, anti-aging tretmana baziranog na HIFU tehnologiji. HIFU tehnologija je najsavremeniji vid aparature za prirodni i neinvazivni lifting lica i tela. Reč je o usluzi Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, koji se već široko i efikasno primenjuje u zapadnim zemljama.
10. juna 2017.
SMAS lifting

Hirurški SMAS lifting vs. nehirurški SMAS lifting

Hirurški SMAS lifting lica je dubinski face lifting ili SMAS lifting lica. Razvoj tehnike i tehnologije u oblasti aparatne kozmetike je omogućila primenu dubokog, ultrazvučnog, nehirurškog SAMS liftinga lica. U Vita Elos- u možete uraditi podmlađivanje metodom ultrazvučnog SMAS liftinga uz primenu FIHU tehnologije.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više