fbpx

Nehirurški SMAS lifting

13 maja, 2020
SMAS nehirurški lifting

Hirurško i nehirurško delovanje na SMAS sloj kože lica

Hirurški način delovanja na SMAS sloj je stariji način face lifting-a u odnosu na nehirurški. Ovaj način delovanja je invazivan, bolan, uz prisutne veće rizike od nehirurškog face lifting-a i duži vremenski oporavak. SMAS podizanje lica (face lifting) može efikasno zategnuti: vrat, vilicu, područje oko usta (nazolabijalna regija), obraze i područje oko očnih kapaka. Pošto oni čine glavne problematične oblasti pogođene borama, nehirurški SMAS face lifting u Vita Elos-u je upravo ono što omogućava da vratite svoj mladalački izgled na prirodan i bezbedan način.
20 decembra, 2017
Uklanjanje nazolabijalnih bora

Usporite starenje tretmanima u Vita Elos-u

Borba sa borbama treba da počne što ranije. U periodu između 30-40-te godine života usporava se prirodna proizvodnja kolagena i elastina, što utiče na smanjenje kvaliteta i broja kolagenskih vlakna. U blagovremenom sprečavanju pojave bora, između 30-40 godine, nudimo vam dva lifting tretmana, vrlo efikasna, a izbor zavisi od stanja lica. To su tretmani za lifting lica: radiotalasni lifting i Ultrazvučni SMAS lifting.
13 decembra, 2017
3D HIFU aparat

Ekskluzivna usluga u Kabinetu Vita Elos

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je uveo jedan od najnovijih, ekskluzivnih za naše prostore, anti-aging tretmana baziranog na HIFU tehnologiji. HIFU tehnologija je najsavremeniji vid aparature za prirodni i neinvazivni lifting lica i tela. Reč je o usluzi Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, koji se već široko i efikasno primenjuje u zapadnim zemljama.
10 juna, 2017
SMAS lifting

Hirurški SMAS lifting vs. nehirurški SMAS lifting

Hirurški SMAS lifting lica je dubinski face lifting ili SMAS lifting lica. Razvoj tehnike i tehnologije u oblasti aparatne kozmetike je omogućila primenu dubokog, ultrazvučnog, nehirurškog SAMS liftinga lica. U Vita Elos- u možete uraditi podmlađivanje metodom ultrazvučnog SMAS liftinga uz primenu FIHU tehnologije.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više