fbpx

Prednosti trajne šminka obrva u tehnici puder obrve

22. novembar 2021.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows

Puder obrve – uz naš stručni tim do najlepšeg izgleda vaših obrva

Trajna šminka obrva u tehnici senčenja odnosno puder obrve je permanentna šminka namenjena ulepšavanju i isticanju prirodnih crta obrva. Tretmanom Trajna šminka obrva senčenjem (puder obrve) se mogu veoma lepo resiti estetski problemi, kao što su: problema gubljenja obrva, tanke ili nepravilne obrve, loše urađene prethodne metode trajne šminke obrva. Trajna šminka se raditi kod onih klijenata koji su alergični na standardnu šminku. Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” (puder obrve) je daleko popularnija i savremenija metoda trajne šminke obrva u odnosu na japansko iscrtavanje obrva. Za razliku od japanske metode iscrtavanja obrva, puder obrve podrazumevaju korišćenje mašinice za iscrtavanje (senčenje) obrva i to tako da se ispod postojećih dlaka iscrtavaju obrve kao senka kako bi izgledale kao da su dopunjene olovkom (gustina, dužina), ali trajno. Boja koja se koristi kod puder obrva može da bude jaka i gusta ili slaba (blago senčenje), u zavisnosti od želje klijenta.
1. novembar 2021.
Puder obrve

Prednosti trajne šminka obrva u tehnici puder obrve

Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” je danas jedna od najpopularnijih tehnika zahvaljujućim svim prednostima ove tehnike trajne šminke obrva. Puder obrve izgledaju gušće, punije i negovanije, imaju prirodan izgled, bez strogih kontura, blag i nežan oblik u skladu sa fizionomijom lica. Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” je mnogo bezbednije i bezbolnija u odnosu na klasičnu trajnu šminku ili tehniku Iscrtavanje obrva japanskom metodom (microblading). Kod trajne šminke obrva tehnikom puder obrve nema krvarenja, sukrvice, ožiljaka, niti bilo kakvih drugih negativnih posledica. Najvažnija prednost „puder obrva“ je stalna i nepromenjena boja obrva, jer uneti pigment vremenom ne bledi, niti “pliva” u koži, tako da nema nikakve mogućnosti da vaše obrve posle nekog vremena postanu plavkaste ili crvenkaste, zavisno od prirodnog pigmenta klijenta.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više