fbpx

Depigmentacija laserom

23 maja, 2022

Uspešno uklanjanje papiloma nehirurškim putem

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan i nehirurški metod za uklanjanje papiloma upotrebom lasera. Za tretman Uklanjanje papiloma ili uklanjanje visećih bradavica se koristi savremen, testirani laser – Nd:YAG laser. Pored efikasnosti, uklanjanje papiloma laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana. Postupak tretmana uklanjanje papiloma je vrlo jednostavan, ne zahteva nikakvu anesteziju i traje samo traje nekoliko sekundi. Nakon tretmana estetski rezultati su vidljivi odmah.
8 aprila, 2022

Uklanjanje papiloma – lasersko uklanjanje visećih bradavica

Viseća bradavica ili papilom je polipoidni izraštaji na koži virusnog porekla. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan metod Uklanjanje papiloma odnosno tretman Uklanjanje „visećih bradavica“. U svrhu Uklanjanje papiloma odnosno „visećih bradavica“ koristi se najsavremeniji, testirani laser u okviru usluge Depigmentacija laserom. Suština rezultata tretmana Uklanjanje papiloma odnosno „visećih bradavica“ laserom je rešavanja svih neprijatnosti vezanih za prisustvo papiloma (stalna iritacija, mogućnost povrede i dodatnih komplikacija, sprečavanje daljeg rasta uklanjanjem na vreme). Drugi važan rezultat je rešavanje estetskog problema na delu tela ili lica na kom je viseća bradavica prisutna.
25 marta, 2022

O kabinetu Vita Elos – usluge koje nudimo iz domena aparatne kozmetike

Vita Elos nudi vrhunski kvalitet za svaku uslugu i visoke higijenske, zdravstvene i stručne standarde, kao osnov pravilne nege i lepote. To je razlog zašto biramo samo najbolje komponente za rad i najsavremeniju tehnologiju za pružanje naših usluga iz sveta aparatne kozmetike. Ne samo kako radimo, već i čime radimo je od ključnog značaja za vrhunski kvalitet usluga koje pružamo, u cilju postizanja najboljeg za svakog od vas i vašu lepotu. U Vita Elos-u je moguće uraditi sledeće tretmane: Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, Laserska trajna epilacija, Plasma Pen tretmani, Trajna šminka obrva metodom senčenja obrva, Laserski karbonski piling, Depigmentacija laserom, Uklanjanje tetovaža, Uklanjanje trajne šminke, Radiotalasni lifting, Ultrazvučna kavitacija.
24 februara, 2022

Uspešno uklanjanje keratoza tretmanom Depigmentacija laserom u Vita Elos-u

Keratoze su pigmentne promene na koži u vidu izraslina (pločaste tvorevine), koje podsećaju na bradavice ili mladež. Keratoze su pigmentne promene na koži, veoma česte i uglavnom su bezazlene promene. Pigmentne promene koje se jave na koži se u kabinetu Vita Elos uspešno uklanjaju tretmanom Depigmentacija laserom. Uklanjanje keratoza tretmanom Depigmentacija laserom podrazumeva primenu Nd:YAG lasera, čime se omogućava i do 95% uspešnosti tretmana Uklanjanje keratoza. Postupkom Uklanjanje keratoza Nd:YAG laserom se mogu ukloniti samo sveže i još uvek mekane keratoze, dok se one koje su dugo prisutne, nabubrele sa čvrstom krastom uklanjaju samo hirurškim putem.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više