fbpx

Depigmentacija laserom

19 septembra, 2022

Nehirurško uklanjanje papiloma laserom

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan i nehirurški metod za uklanjanje papiloma korišćenjem lasera. Za tretman Uklanjanje papiloma ili uklanjanje visećih bradavica se koristi najsavremeniji, testirani laser – Nd:YAG laser. Ovaj laser se koristi jer su brojne studije u svetu i kod nas dokazale da je Uklanjanje papiloma laserom najefikasniji način njihovog uklanjanja. Pored efikasnosti, uklanjanje papiloma laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana.
29 jula, 2022

Lasersko uklanjanje visećih bradavica u Vita Elos-u

Viseće bradavice su polipoidni izraštaji na koži virusnog porekla. Mogu se pojaviti na najrazličitijim mestima na telu, a najčešće su to vrat, kapci, pazuh, podlaktice, dojke i prepone. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan i nehirurški metod za uklanjanje visećih bradavica – laser. Za tretman Uklanjanje visećih bradavica se koristi testirani laser – Nd:YAG laser. Ovaj laser se koristi jer su brojne studije u svetu i kod nas dokazale da je Uklanjanje visećih bradavica laserom najefikasniji način njihovog uklanjanja. Pored efikasnosti, uklanjanje visećih bradavica laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana, niti bilo kakve druge posledice na tretiranoj regiji, što je velika prednost tretmana Uklanjanje visećih bradavica. Postupak tretmana uklanjanje visećih bradavica je vrlo jednostavan, ne zahteva nikakvu formu anestezije i traje samo traje nekoliko sekundi.
15 jula, 2022

Uklanjanje papiloma u našem Kabinetu – jednostavno, bez nuspojava i efikasno

Depigmentacija laserom je tretman koji je namenjen uklanjanju pigmentiranih promena na svim delovima kože. Kabinet ima i stručno osoblje (lekar i kozmetolog), koje ne samo da radi tretman, već i obavlja lekarski pregled, procenu stanja kože (pigmentne promene), te daje konsultacije u vezi najboljeg načina rešavanja postojećeg estetskog problema. U okviru usluge Depigmentacija laserom se uspešno primenjuje metoda uklanjanje papiloma Nd:Yag laserom. Metod Uklanjanje papiloma laserom je vrlo efikasan, bezbolan i jednostavan, koji se vrši savremenim, testiranim laserom, bez ikakvih neželjenih efekata. Postupak Uklanjanje papiloma traje nekoliko sekundi, bezbolan je (ne zahteva lokalnu anesteziju), nema krvi tokom ili nakon tretmana, ne ostaju nikakvi ožiljci na mestu gde je bio papilom.
20 juna, 2022

Uklanjanje papiloma ili visećih bradavica

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan metod Uklanjanje papiloma odnosno tretman Uklanjanje „visećih bradavica“. U svrhu uklanjanja papiloma se koristi savremeni, testirani laser (Nd:YAG laser) u okviru usluge Depigmentacija laserom. Depigmentacija laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana. Osnovni efekat tretmana Uklanjanje papiloma laserom je rešavanja svih neprijatnosti vezanih za prisustvo papiloma (stalna iritacija, mogućnost povrede i dodatnih komplikacija, sprečavanje daljeg rasta uklanjanjem na vreme). Drugi važan efekat koji se postiže tretmanom Uklanjanje papiloma laserom je rešavanje estetskog problema na delu tela ili lica na kom je papilom (viseća bradavica) prisutna.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više