fbpx

Depigmentacija laserom

30. oktobra 2023.

Oslobodite se keratoza tretmanom nehirurško Uklanjanje keratoza laserom

Pigmentne promene na koži nastale usled genetskih, starosnih ili spoljnih faktora se uspešno tretiraju u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Depigmentacija laserom u Kabinetu obuhvata sledeće: uklanjanje fleka, papiloma, keratoza i angioma. Kako bi se izbegao hirurški zahvat i sve neželjene nuspojave, u Kabinetu se uspešno rešava problem neželjenih keratoza tretmanom nehirurško Uklanjanje keratoza laserom u okviru usluge Depigmentacija laserom. Svaki tretman Uklanjanje keratoza u našem Kabinetu se obavlja u strogo sterilnim uslovima uz nadzor lekara.
25. septembra 2023.

Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) upotrebom lasera

Za tretman Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) se koristi najsavremeniji, testirani laser – Nd:YAG laser u okviru usluge Depigmentacija laserom. Tretman Depigmentacija laserom je tretman kojim se nehirurškim putem, primenom lasera, uklanjaju pigmentirane promene na svim delovima kože, među kojima je i papilom (viseća bradavica). Tretman Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom radi stručni tim Kabineta – lekar i kozmetolog sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti rada. Postupak tretman uklanjanje papiloma je vrlo jednostavan, ne zahteva nikakvu anesteziju, nema negativnih nuspojava, ne zahteva nikakvo vreme oporavka i traje nekoliko sekundi. Nakon tretmana estetski rezultati su vidljivi odmah.
31. jula 2023.
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom

Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom u Vita Elos-u

Tretman Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom radi stručni tim Kabineta – lekar i kozmetolog sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti rada. Brojne studije u svetu su, do sada, pokazale da je metod Uklanjanja papiloma (visećih bradavica) primenom Nd:YAG lasera najefikasniji način njihovog uklanjanja – procenat izlečenja je 97%. Uklanjanje papiloma (visećih bradavica) laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana i veoma je efikasan nehirurški metod uklanjanja visećih bradavica.
3. jula 2023.
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana

Nehirurško, lasersko uklanjanje keratoza u našem Kabinetu

Uklanjanje keratoza se vrši u sklopu tretmana Depigmentacija laserom – uklanjanje pigmentnih promena na koži. Kako su sve promene na koži, pa i keratoze, posledica promene pigmenta, laser može da ih „prepozna“ kao delove kože koji su druge boje u odnosu na okolno tkivo i uspešno uništi. Posle obavljenog kompletnog broja tretmana Uklanjanje keratoza koža ostaje bez ožiljaka i bilo kakvih promena ili tragova da je na tretiranoj regiji bila keratoza. Svaki tretman Uklanjanje keratoza u našem Kabinetu se obavlja u strogo sterilnim uslovima uz nadzor lekara.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više