fbpx

Lasersko uklanjanje kuperoza

11. jun 2021.

Uklanjanje keratoza i uklanjanje kuperoza tretmanom Depigmentacija laserom

U okviru tretmana Depigmentacija laserom vrši se i Uklanjanje keratoza. Uklanjanje keratoza se radi Nd:YAG laserom i daje veoma dobre rezultate. Broj potrebnih tretmana za Uklanjanje keratoza je individualan. Za manje Uklanjanje keratoza potrebno je 1 do 3 tretmana. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje keratoza, najčešće je potrebno da prođe period od 4 do 6 nedelja. Nakon potrebnog broja tretmana Uklanjanje keratoza, na koži gde je ona bila, ne ostaju tragovi prethodnih, neželjenih pojava, niti bilo kakvi ožiljci. Tretman Uklanjanje kuperoza se vrši u strogo sterilnim uslovima. Stručno osoblje Kabineta ne samo da vrši tretman Uklanjanje keratoza, već i lekarski pregled, procenu stanja kože (kuperozne promene) i daje konsultacije u vezi najboljeg načina rešavanja problema. Korišćenjem Nd:YAG lasera za Uklanjanje kuperoza, manjim ili većim brojem tretmana (zavisno od tipa promene) mogu se postižu se željeni efekti za samo nekoliko tretmana (ukoliko je keratoza veća i starija), koji traju do 30 minuta.
15. jun 2018.
Depigmentacija

Uspešno uklanjanje keratoza i kuperoza laserom

Kako su sve promene na koži, bilo da je reč o keratozama ili kuperozama posledica promene pigmenta, laser može da ih „prepozna“ kao delove kože koji su druge boje u odnosu na okolno tkivo i uspešno uništi. Tretman Depigmentacija laserom u našem Kabinetu omogućava i do 95% uspešnosti uklanjanja kuperoza i keratoza, zahvaljujući Nd:YAG laseru, koji se koristi tokom tretmana Depigmentacija laserom.
7. maj 2018.
Depigmentacija

Lasersko uklanjanje kuperoza i keratoza u našem Kabinetu

Tretman Lasersko uklanjanje kuperoza i keratoza u Kabinetu Vita Elos omogućava i do 95% uspešnosti uklanjanja promena na koži, zahvaljujući Nd:YAG laseru, koji se koristi tokom tretmana Depigmentacija laserom. Uklanjanje kuperoza (crvenila kože) se vrši uništavanjem sitnih krvnih sudova (kapilara) i na taj način se smanjuju neestetske promene na koži. Keratoza su česte promene na koži u vidu izraslina, koje Nd: Yag laserom uspešno uklanjamo i tako rešavamo estetske probleme koje one izazivaju.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više