fbpx

HIFU tehnologija

6 januara, 2021

Face lifting (uklanjanje bora) 3D HIFU tehnologijom

U želji da se koriste neinvazivne i nehirurške metode face lifting-a, razvija se prvo HIFU tehnologija, a kasnije unapređuje i u 3D HIFU tehnologiju, koja se koristi u našem Kabinetu. Ova inovativna tehnologija za uklanjanje bora omogućava potpuno prirodni face lifting sa dugoročnim efektima, koji se postižu samo jednim face lifting tretmanom. Ovaj ultrazvučni face lifting tretman (Ultrazvučna SMAS face lifting) je jedan od tretmana face lifting-a koji se radi na licu u našem Kabinetu, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti.
30 decembra, 2020

Lifting tela duboko fokusiranim ultrazvukom u kabinetu Vita Elos

3D HIFU metodologija (tehnologija duboko fokusiranog ultrazvuka), koju primenjujemo za nehirurško zatezanje tela uz postizanje dugoročnih efekata, je potpuno bezbedna i bez nuspojava, jer je bazirana na upotrebi fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta. Delovi tela koji se mogu tretirati u cilju podmlađivanja su: nadlaktice (ruke), stomak, unutrašnji i/ili spoljašnji deo butina, zadnjica. Efekti, koji se postižu, su jedinstveni, do sada nemogući korišćenjem ma koje druge tehnologije, sem hirurške intervencije. Tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting tela se postižu dugoročni rezultati – od 1,5 do 3 godine (individualno).
16 decembra, 2020

Kontraindikacije za tretman Ultrazvučni SMAS face lifting

Ultrazvučni SMAS face lifting se preporučuje klijentima starijim od 35 godina kao preventivna terapija face lifting-a (usled pojave prvih znakova starenja) ili kao terapija koja uspešno uklanja male bore i značajno umanjuje duboke bore. Ultrazvučni SMAS face lifting je tretman koji je siguran, proveren i odobren, bez neželjenih nuspojava. U Kabinetu Vita Elos se prvenstveno akcenat stavlja na zdravlje klijenta, uz negovanje prirodnog vraćanja mladalačkog izgleda, te se u pojedinim slučajevima tretman Ultrazvučni SMAS face lifting ne radi.
8 decembra, 2020
HIFU tehnologija

3D HIFU tehnologija – najsavremenija tehnologija za face lifting tretman Ultrazvučni SMAS lifting

3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) je proverena, sertifikovana i najsavremenija tehnologije sa maksimalnim učinkom kod svakog pojedinačnog tretmana. 3D HIFU tehnologija se koristi za duboki, nehirurški Ultrazvučni SMAS lifting (Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela). Aparat za lifting lica i reoblikovanje tela, koji je baziran na dostignućima najsavremenije visoke tehnologije je 3D HIFU aparat. 3D HIFU aparat nudi najsavremeniju kliničku tehnologiju i prodire do fascije, kao i skalpel hirurga, ali bez ikakvog oštećenja kože i to sve u jednoj revolucionarnoj platformi – fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta.
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više