fbpx

Faktori koji utiču na željeni rezultat tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

21. septembar 2022.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela

Šta sve utiče na uspeh tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Aparat kojim se radi tretman Ultrazvučni SMAS lifting je jedan od faktora od uticaja na uspeh tretmana. Pored aparata, od uticaja na uspeh tretmana su način na koji se tretman radi (strogo po protokolu), kao i stručnost i iskustvo lekara koji tretman radi. U Kabinetu Vita Elos se strogo primenjuje pravilo individualnog pristupa svakom klijentu. Individualni pristup podrazumeva da se usluga Ultrazvučni SMAS lifting u potpunosti prilagodi specifičnim potrebama i stanju kože svakog pacijenta koji se podvrgne ovoj terapiji.
16. mart 2022.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela

Faktori koji utiču na uspeh tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Aparat kojim se radi tretman je jedan od faktora od uticaja na uspeh tretmana. Pored aparata, od uticaja na uspeh tretmana su način na koji se tretman radi (strogo po protokolu), kao i stručnost i iskustvo lekara koji tretman radi. 3D HIFU aparat (tehnologija) u Vita Elos-u radi na principu duboko fokusiranog ultrazvuka, koji stimuliše prirodnu regeneraciju kolagena u dubljim slojevima kože (SMAS sloj). Procedura tretmana je takva da se Ultrazvučni SMAS lifting radi strogo po unapred definisanom protokolu. Na uspeh tretmana u velikoj meri utiče i stručnost i iskustvo osobe (lekara) koji tretman radi. Lekar je najčešće od presudnog uticaja na efekat tretmana Ultrazvučni SMAS lifting. U Vita Elos-u tretman radi lekar sa preko 10 godina iskustva u aparatnoj kozmetici.
16. jun 2021.
3D HIFU aparat

Uspeh tretmana Ultrazvučni SMAS lifting ne zavisi samo od aparata – faktori koji utiču na željeni rezultat

Pacijenti, koji su zainteresovani za tretman Ultrazvučni SMAS lifting, često imaju nedoumice u vezi aparata kojim se tretman radi – 3D HIFU tehnologije (aparata) i cene usluge Ultrazvučni SMAS lifting. 3D HIFU aparat u kategoriji srednje cene istog ranga kvaliteta i performansi može dati podjednako dobre rezultate kao i aparat koji je značajno skuplju na drugom nabavnom tržištu. Dejstvom duboko fokusiranog ultrazvuka se postižu najbolji rezultati ukoliko se radi na dve dubine u okviru istog tretmana i sa što većim brojem linija (trenutno maksimalno moguć broj linija je 11), kako bi se postigla što gušća mreža delovanja 3D HIFU tehnologije na kolagen (tretman se ne radi 1 linijom na jednom nivou dubine, gde je mogućnost greške veća, tretman duže traje, više je bolan i lošiji su rezultati). U Kabinetu Vita Elos se tretman Ultrazvučni SMAS lifting radi testiranim 3D HIFU aparatom (testiran kvalitet i ima odobrenje za upotrebu od strane FDA, prošao je test Evrotest i Rostest) sa maksimalnim brojem linija (11 linija) na dve dubine u okviru istog tretmana. Veoma važan faktor, često i presudan, za postizanje željenih rezultata ovog tretmana je lekar - njegovo znanje i iskustvo. U Vita Elos-u tretman radi isključivo lekar, sa preko 15 godina iskustva u aparatnoj kozmetici, poštujući propisani protokol tretmana i prateći sve vreme stanje klijenta.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više