fbpx

Iscrtavanje obrva japanskom metodom

4. april 2017.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u

Vita Elos – usluga uz poverenje i sigurnost

Specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce, Vita Elos Novi Sad, vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po najpristupačnijim i uvek poznatim cenama. Ovakav vid poslovanja Vita Elos-a vam pruža mogućnost da zakažete svoj termin i sa sigurnošću dobijete ono što smo dogovorili i po pitanju kvaliteta i po pitanju troškova.
21. mart 2017.
VITA ELOS

Razlozi za korišćenje usluga u Vita Elos-u

Vita Elos svoju specijalizaciju zasniva na dugogodišnjem iskustvu svog tima: kozmetičara i lekara iz Moskve (peko 10 godina rada u ovom polju) i korišćenju najsavremenijih aparata, koji obezbeđuju maksimalan učinak kod svakog tretmana. Kod nas je takođe praksa da, kod svake usluge, pružimo detaljnu analizi pojedinačnog ličnog profila klijenta i njegovih specifičnih potreba, definišemo vrste i tok tretmana, kao i da pratimo ostvarene rezultate.
21. februar 2017.

Najpovoljnije cene kozmetičkih usluga u Vita Elos-u

Specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce, Vita Elos Novi Sad, vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po najpristupačnijim cenama u gradu.Iskoristite najpovoljnije cene kozmetičkih usluga u našem Kabinetu. Priuštite sebi neki od tretmana koji ste oduvek želeli, a koji Vam je do sada bio preskup! U Vita Elos-u mislimo i na vaš budžet, pored negovanog i prirodnog izgleda Vašeg lica i tela!
18. februar 2017.
Vita Elos, Novi Sad

Individualni pristup svakom klijentu u Vita Elos-u

Osnovni koncept rada Vita Elos-a je posvećenost svakom klijentu podjednako, uz individualni pristup svakom pojedinačno. Ovakav način rada je naš moto, jer nam je cilj da svaka usluga bude prilagođena vama i vašim željama, a u skladu sa stanjem vašeg lica i tela.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više