fbpx

Zatezanje lica i vrata

17. oktobar 2022.

Radiotalasni lifting – tretman za zatezanja lica i tela i uklanjanja celulita

Radiotalasni lifting je jedan od najefikasnijih nehirurških tretmana za podmlađivanje i zatezanje lica (i tela). Radiotalasni lifting je bipolarna radiofrekventna metoda, koja radi na frekvenciji od 3 MHz. Radiotalasima se deluje na derm, gde se prirodno proizvode elastin i kolagen i koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost naše kože. Radiotalasni lifting je fizioterapija kojom se, na potpuno prirodni i neinvazivni način, podmlađuje koža, smanjuju bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled. Veoma uspešan i efikasan tretman Radiotalasni lifting se primenjuje i kod lečenja celulita u kombinaciji sa tretmanom Ultrazvučna kavitacija. Kombinacijom ova dva tretmana, moguće je eliminisati celulit sa bilo koje regije tela.
27. jun 2022.

Zatezanje lica i vrata – radiotalasni lifting

Tretman Radiotalasni lifting je prvenstveno namenjen uklanjanju bora i zatezanju opuštene kože i kože bez volumena, a rezultati su vidljivi odmah. Idealan je tretman za zatezanje kože lica i vrata, kao dve regije koje su usko vezane sa istim prisutnim estetskim problemom – bore. Tretmanom Radiotalasni lifting je jedan od retkih tretmana kojim je moguće bezbedno, nehirurški i bez nuspojava tretirati opuštenu i naboranu kožu vrata. Tretman Radiotalasni lifting se može raditi parcijalno – kao radiotalasni lifting celog lica ili samo vrata. Najbolji efekti se postižu ukoliko se ove dve regije tretiraju istovremeno i time se postižu ujednačeni rezultati – zategnutija koža lica i vrata, poboljšan kvalitet kože, svežiji izgled, koji je vidljiv odmah nakon tretmana Radiotalasni lifting. Kako bi tretman Radiotalasni lifting za zatezanje lica i vrata bio što dostupniji velikom broju klijenata, Vita Elos je kreirao paket uštede (usluge) koji podrazumeva da se po ceni jedne regije tretiraju dve, vezano.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos neće raditi do 17.05. 2024. godine (uključujući i 17.05.).

Termine za tretmane možete zakazati već danas na sajtu, putem kontakt forme ili na 065/201-2110 (viber i SMS).

Sretne praznike želi vam vaš Vita Elos!