fbpx

Laserska trajna epilacija nogu

11. septembra 2023.

Naša preporuka – tretman Trajna epilacija nogu

Trajna epilacija nogu je jedan od najpouzdanijim metoda za trajno rešavanje pitanja maljavosti. Takođe pomaže i kod rešavanja problema uraslih dlaka. Trajna epilacija nogu se u našem Kabinetu radi 808 Diod laserom, koji ima izuzetan sistem hlađenja, čime se povećava komfor tretmana i omogućava postizanje zavidnih rezultata. Jedino ograničenje vezano za tretman Trajna epilacija nogu je taj što ne može ukloniti sede dlake tj. dlake bez pigmenta. Tretman Trajna epilacija nogu je pravi izbor za uklanjanje neželjenih dlaka iz dva osnovna razloga: trajnost rezultata i rešen estetski problem.
24. juna 2022.

Laserska trajna epilacija regije nogu

Laserska trajna epilacija nogu je jedan od najpouzdanijim metoda za trajno rešavanje pitanja maljavosti. Laserska trajna epilacija takođe pomaže i kod rešavanja problema uraslih dlaka. Laserska trajna epilacija nogu se radi 808 Diod laserom, koji ima izuzetan sistem hlađenja, čime se povećava komfor tretmana i omogućava postizanje zavidnih rezultata. Jedino ograničenje vezano za tretman Laserska trajna epilacija nogu je taj što ne može ukloniti sede dlake tj. dlake bez pigmenta. Na regiji nogu je neophodno ponoviti tretman Laserska trajna epilacija nogu u određenim vremenskim razmacima, zbog različitih faza rasta dlake u intervalima koje lekar Kabineta odredi. Laserska trajna epilacija nogu ne dovodi do infekcija, niti ikakvih zapaljenskih procesa, a rezultati koje postižete trajnom epilacijom su glatka koža nogu bez neželjenih dlačica.
29. aprila 2022.

Laserska trajna epilacija – sve prednosti tretmana

Laserska trajna epilacija predstavlja najsavremeniji način uklanjanja neželjenih dlaka sa određenih područja tela. Regije sa kojih se mogu uspešno ukloniti neželjene dlačice i kod žena i kod muškaraca su: lice, noge, intimna regija, stomak i leđa. Pored osnovne prednosti tretmana Laserska trajna epilacija – uklanjanje neželjenih dlaka trajno, postoje i brojne druge, ukoliko se tretman radi u kabinetu Vita Elos. Laserska trajna epilacija je, dugoročno gledano, najbolji vid uštede za sve one koji žele da reše problem neželjene maljavosti (dugoročno posmatrano ekonomski najisplativiji tretman rešavanja pitanja neželjene maljavosti),. Uspešnost tretmana od 95 do 97%,. Nakon serije tretmana Laserska trajna epilacija koža je nežna, meka, glatka i bez dlaka.
28. januara 2022.
trajna epilacija

Laserska trajna epilacija – tretman za trajno uklanjanje neželjenih dlaka sa nogu

Tretman Laserska trajna epilacija nogu je postupak koji koristi koncentrisan snop svetlosti (lasera) za uklanjanje neželjenih dlačica sa ove regije. Tretman Laserska trajna epilacija nogu se preporučuje kao najbolje rešenje za uklanjanje neželjenih dlaka na nogama iz više razloga, od kojih se dva posebno izdvajaju: trajnost rezultata i rešen estetski problem. Za samo nekoliko tretmana (prosek je 8 do 10) rešava se pitanje neželjenih dlaka na nogama trajno. Laserska trajna epilacija štedi novac i vreme, jer nema stalnih odlazaka na depilaciju, niti trošenja novca na problem koji će se ponovo vratiti. Nakon tretmana Laserska trajna epilacija nogu kože je nežna i glatka, više nema urastanja dlaka, crvenila i iritacije.
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više